logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

علی رغم تاکیدات رهبری؛

افزایش 5 برابری واردات کالاهای آمریکایی به ایران/باریدن ابر برجام در آمریکا و آفتاب سوزان در ایران

افزایش 5 برابری واردات کالاهای آمریکایی به ایران/باریدن ابر برجام در آمریکا و آفتاب سوزان در ایران
مطابق با آمار رسمی گمرک کشور در سال 95، 192 هزار و 428 تن کالا به ارزش 284 میلیون و 968 هزار و 465 دلار از کشور آمریکا به ایران وارد شده که نسبت به سال 94 از نظر وزن حدود 30 درصد و از نظر ارزش بیش از 91 درصد افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرفرهنگ،پس از اجرای برجام بود که مقام معظم رهبری در طی نامه‌ای به رئیس جمهور، پیگیری همه  جانبه اقتصادمقاومتی، تقویت تولید ملی، جلوگیری از واردات بی‌رویه و پرهیز از واردات مواد مصرفی از آمریکا را مطالبه کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرفرهنگ,

رهبر معظم انقلاب در نامه خود خطاب به رییس جمهور آورده‌اند: «....  به تقویت تولید ملی توجه ویژه صورت گیرد و نیز مراقبت فرمائید که وضعیت پس از برداشته شدن تحریم‌ها، به واردات بی‌رویه نینجامد، و بخصوص از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از آمریکا جداً پرهیز شود.»

, به تقویت تولید ملی توجه ویژه صورت گیرد و نیز مراقبت فرمائید که وضعیت پس از برداشته شدن تحریم‌ها، به واردات بی‌رویه نینجامد، و بخصوص از وارد کردن هرگونه مواد مصرفی از آمریکا جداً پرهیز شود.»,

به دنبال تصریح رهبر معظم انقلاب مبنی بر ممنوعیت هر گونه مواد مصرفی از آمریکا، سازمان توسعه تجارت طی بخشنامه‌ای واردات 227 قلم کالای مصرفی از آمریکا را ممنوع اعلام کرد که براین اساس پوشاک و متعلقات آن، انواع لوازم التحریر، تمبر، شامپو، فرآوده های آرایشی و اصلاح صورت، اشیاء جشن کریسمس، مجسمه، اشیاء دست ساز از استخوان، دستمال سفره، بامبو یا نخل رونده، تابلو نقاشی و متعلقات آن، اشیاء کلکسیونی و اشیاء عتیقه از کالاهای ممنوعه وارداتی از آمریکا هستند.

,

علی رغم ممنوعیت واردات کالاهای مصرفی از آمریکا اما آمار گمرک ایران در سال 95 نشان می‌دهد که همچنان ورود کالاهای مصرفی از ایالات متحده آزاد است و اجناس مصرفی متعددی از مبدا آمریکا به ایران وارد شده است به طوری که مطابق با آمار رسمی گمرک کشور در سال 95،  192 هزار و 428 تن کالا به ارزش 284 میلیون و 968 هزار و 465 دلار از کشور آمریکا به ایران وارد شده  که نسبت به سال 94 از نظر وزن حدود 30 درصد و از نظر ارزش بیش از 91 درصد افزایش داشته و همچنین در مقایسه با سال 93 از نظر وزنی بیش از 430 درصد افزایش داشته است.

,

گفتنی است در سال 93 میزان واردات کالا از آمریکا به ایران 36 هزار بوده و این رقم در سال 94، 149 هزار تن بوده است.

,

بر اساس گزارش رسمی گمرک، کالاهایی مانند مکمل های غذایی ودارویی ،میگو مولد زنده ،تخم سبزیجات برای کشت،خون انسان و حیوان، گاو شیری، دوربین عکاسی، اره و دریل، فرآورده‌های آرایشی، اسپرم گاو، هدفون، تشک مواج، کاغذ دیواری، مودم، لنز نامرئی، دستگاه های پزشکی،مفصل های مصنوعی،دریچه قلب، پروتزهای دندان، سرنگ، مرکب چاپ، فرچه ریش‌تراشی، بروس مو و ناخن و .... از کالاهای وارداتی از ایالت متحده آمریکا هستند که بسیاری از آن‌ها در زمره کالاهای مصرفی قرار داشته و  علی رغم ممنوعیت واردات آن‌ها همچنان صورت می‌گیرد.

,

واردات کالاهای مصرفی از آمریکا نشان می دهد که دولت یازدهم علی رغم تاکیدات رهبری، حساسیت چندانی نسبت به ورود کالاهای وارداتی از آمریکا ندارد و بخشنامه وزارت صنعت و معدن در جهت قفل شدن سیستم واردات کالاهای آمریکایی در آبان ماه سال 94 یک مانور رسانه ای و نمایشی بوده است.

,

بر خلاف تصور عموم مردم از این که پس از اجرای برجام، گشایش های اقتصادی در کشور به وجود می‌آید اما متاسفانه با افزایش چند برابری واردات رسمی از کشوری چون امریکا نه تنها رونقی در اقتصاد کشور ایجاد نشده بلکه واردات گسترده سبب تعطیلی و فلج شدن بسیاری از صنایع در کشور شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه