logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

رییس شورای اسلامی استان:

دریاچه ارومیه را خدا نخشکاند، ما خشکاندیم/با برداشت نمک دریاچه ارومیه، نمک روی زخم آن نپاشید

دریاچه ارومیه را خدا نخشکاند، ما خشکاندیم/با برداشت نمک دریاچه ارومیه، نمک روی زخم آن نپاشید
رییس شورای اسلامی استان گفت: نباید بگوییم که دریاچه ارومیه را خدا خشکاند بلکه همه ما در قبال خشک شدن دریاچه ارومیه و بحران آن مقصریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، احتشام حاجی پور در نشست مشترک شورای اسلامی استان آذربایجان شرقی در خصوص احیای دریاچه ارومیه، با بیان اینکه دریاچه ارومیه را خدا نخشکاند، بلکه ما خشکاندیم، اظهار کرد: باید برای احیای دریاچه ارومیه پکیج کاری مدونی تهیه کنیم.

وی با بیان اینکه دریاچه ارومیه در مدت زمان یکسال خشک نشده که بخواهیم در مدت زمان یکسال آبگیری کنیم، اعلام کرد: پکیج کاری دریاچه ارومیه برای بخش های مختلف جامعه و احاد جامعه باید تشکیل شود.

وی با اشاره به اینکه آموزش های لازم در حوضه دریاچه ارومیه کافی نیست، متذکر شد: بحران دریاچه ارومیه و مضرات آن هنوز از سوی مردم به وضوح لمس نشده است و تا زمانی که مضرات این بحران به گوش مردم نرسد مردم عمق بحران را درک نخواهند کرد تا با دولت همراهی کنند بنابراین باید فرهنگ همراهی با دولت برای احیای دریاچه ارومیه در مردم ایجاد شود.

رییس شورای اسلامی استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد:  بحران خشک شدن دریاچه ارومیه منطقه ای نیست بلکه ملی و فراملی است و چالشی جهانی است که حرکت و عزم ملی را می طلبد و باید اثرات ملی این درد را ارزیابی کنیم.

وی با بیان اینکه اگر خسارت های ناشی از این بحران را محله ای حساب کنیم، افق های احیای دریاچه محدود می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, آناج,
,
,
,
,
,
,
,
,

,
, , ,

جسد دریاچه ارومیه را کرکس ها تشییع می کنند

حاجی پور با انتقاد از نحوه برداشت نمک از دریاچه ارومیه گفت: وضعیت دریاچه ارومیه همانند فرزندی است که مرده است و نحوه نادرست برداشت نمک از آن همانند کرکس هایی است که جسد دریاچه ارومیه را متلاشی می کنند و جسد دریاچه ارومیه را کرکس ها تشییع می کنند.

وی افزود: با برداشت نادرست نمک از دریاچه نمک روی زخم آن نپاشیم و درد آن را گسترش ندهیم.

رییس جمهور، موضوع احیای دریاچه ارومیه را زمانبر نکنید

وی با بیان اینکه به عنوان شورای های استان از دولت و  نماینده ویژه رئیس جمهور و دبیر کارگروه ستاد احیای دریاچه ارومیه تقاضا داریم به این موضوع دریاچه ارومیه خارج از بوده توجه کنند، تصریح کرد: رییس جمهور و ستاد احیای دریاچه ارومیه، موضوع احیای دریاچه را زمان بر نکنند، بلکه با تسریع در ترخیص کل بودجه، این بحران را مهار کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه