logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آیا سفر روحانی به اردبیل لغو می‌شود؟

چرا ستاد انتخابات روحانی از سفر رئیس‌جمهور به اردبیل نگران است

چرا ستاد انتخابات روحانی از سفر رئیس‌جمهور به اردبیل نگران است
ستاد انتخابات حسن روحانی به دلیل تحقق نیافتن وعده‌های سفر استانی رئیس جمهور به استان بخصوص پروژه راه آهن، نگران استقبال ضعیف مردم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما، اقبال عباسی رئیس ستاد انتخاباتی روحانی در استان اردبیل اعلام کرده که حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری صبح فردا چهارشنبه به اردبیل سفر خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

هر چند دیگر نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به ابتنای سوابق گذشته از دیدگاه مردم استان و به عنوان کاندیدا محل سئوال و پرسش برای انتخاب اصلح واقع می شوند اما مسئله آقای روحانی به دلیل این که او در این مدت به عنوان رئیس‌جمهور وعده‌هایی را در سفر استانی مردادماه 1393، به مردم استان اردبیل مطرح کرد اما عملاً وعده‌ها تحقق نیافت، کاملاً متفاوت است و مردم این استان به دلیل این خلف وعده از او و دولت یازدهم رنجیده خاطر هستند.
در اولین سفر استانی حسن روحانی، تنها پروژه‌ای که مردم را قدری امیدوار کرده بود، طرح راه آهن میانه-اردبیل بود که سرنوشت امروز این پروژه تعطیل شده، آیینه تمام نمای توجه دولت یازدهم به مردم استان اردبیل است.
یکی از شهروندان در گفتگو با خبرنگار سبلان‌ما، گفت: آقای حسن روحانی فردا برای تبلیغ خود و جذب آراء به استان اردبیل سفر می‌کند، بداند که مردم به دلیل وعده توخالی دولت در 3 سال پیش از او به شدت ناراحت بوده و از این که با دستان خالی به میان مردم استان و برای جذب آرای صندوق‌های رای می آید، چندان حس خوشایندی ندارند و آقای روحانی نباید برای هدفی که از این سفر دارد، چندان خوشبین باشد چرا که گفته اند"ﻫﺮ ﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺩﯼ، ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯼ"!؟
بر پایه این گزارش و طبق اطلاعات موثق، ستاد انتخابات روحانی در استان با درک این مسئله و ناراحتی مردم از خلف وعده رئیس جمهور، نگران استقبال ضعیف مردم از او هستند و سناریوهای مختلفی را برای جمع کردن مردم در محل سخنرانی به منظور نمایش حضور بالای هواداران مطرح کرده اند.

,
,
, سبلان‌ما,
,

یکی از سناریوهای جدی این است که سفر روحانی به اردبیل لغو شود، هر چند تاکنون درباره این موضوع خبری منتشر نشده است.

,

اخبار مرتبط:

,

روحانی با دست خالی به اردبیل می‌آید!

, روحانی با دست خالی به اردبیل می‌آید!,

دستاورد دولت یازدهم برای توسعه استان اردبیل

, دستاورد دولت یازدهم برای توسعه استان اردبیل,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه