اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حمله به سوریه قمار بزرگ دولتمردان آمریکا

حمله به سوریه قمار بزرگ دولتمردان آمریکا
محسن رضایی گفت: اگر دولتمردان آمریکا به سوریه حمله کنند دست به قمار بزرگی می‌زنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از ایسنا، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار گروهی با عنوان مدافعان حرم حضرت زینب (س)، با بیان اینکه هر چند دیر کمی شده اما باید از وقوع جنگ در سوریه جلوگیری کرد، گفت: بسیاری از جنگهای بین المللی از یک حادثه کوچک شروع شده اما بعد از شروع، کنترلش از دست خارج شده است. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رضایی اظهار داشت: آمریکایی‌ها با این تصور که کشورهای اطراف سوریه از جمله فلسطین،ترکیه،مصر و عراق در ناامنی و بی‌ثباتی هستند و شعله جنگ به آن کشورها سرایت نخواهد کرد می خواهند به سوریه حمله کنند که این تصور اشتباه و خطرناکی است. 
 
وی در ادامه با بیان اینکه اگر دولتمردان آمریکا به سوریه حمله کنند دست به قمار بزرگی می زنند، گفت: بدلیل طولانی شدن جنگ نوعی همبستگی انسانی و اسلامی ممکن است در منطقه و جهان بوجود آید و این سرزمین به یک باتلاق سیاسی برای آمریکا تبدیل شود که خروج از آن سال ها طول بکشد. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه جمهوری اسلامی ایران قصد دخالت در هیچ جنگی را ندارد، گفت: دولت آقای روحانی باید تلاشهای بیشتری را با کمک دولت عراق و کشورهای همسایه مخالف جنگ در جلوگیری از بحران انجام دهند. 
 
وی ادامه داد : باید از طریق دولت عراق خطرات و آسیب های وقوع جنگ جدید به آمریکایی‌ها گوشزد شود. 
 
رضایی درباره اهمیت استراتژیک کشور سوریه اظهار داشت: سوریه دروازه آمریکا به منطقه نفت‌خیز خاورمیانه و یکی از حلقه‌های کمربند طلایی در کنترل ایران، چین و روسیه همچنین راهی برای شکستن محاصره اسرائیل از جبهه مقاومت و بیداری اسلامی است لذا آمریکا به این سادگی دست ازسر سوریه برنمی دارد. 
 
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد : اگر جنگی در سوریه اتفاق بیفتد محدود خواهد بود اما چالش پس از آن سال ها طول می کشد. 
 
رضایی در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدواریم که ملتهای آمریکا و اروپا اجازه ندهند ماجراجویی جدیدی شکل گیرد تا هزاران سرباز و فرزندان آنها در این جنگ از بین نروند و به مردم بیگناه منطقه آسیب جدی نرسد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه