logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  2. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  3. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  4. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  5. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  6. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  7. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  8. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  9. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  10. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  11. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  12. گسست میان ادعا و واقعیت
  13. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  14. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  15. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  16. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  17. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  18. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  19. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  20. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد

در خواست نمایندگان مجلس از رئیس جمهور آینده؛

رئیس جمهور آینده به دهک های پایین توجه بیشتری کند/ صنایع و کشاورزی باید در دولت آینده تقویت شود

رئیس جمهور آینده به دهک های پایین توجه بیشتری کند/ صنایع و کشاورزی باید در دولت آینده تقویت شود
جمعی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور آینده خواستند تا به دهک های پایین توجه بیشتری کرده و صنایع و کشاورزی را در دولت آینده تقویت کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، جمعی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی از رئیس جمهور آینده خواستند تا به دهک های پایین توجه بیشتری کرده و صنایع و کشاورزی را در دولت آینده تقویت کند.

«علیم یارمحمدی» نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به صحبت های اخیر نامزدهای انتخاباتی در مناظره های تلویزیونی مبنی بر اینکه وضعیت معیشتی مردم خوب است، اظهار داشت: نسخه ای که پیچیده می شود برای کل کشور است.
 وی گفت: بارها اعلام شده که سیستان و بلوچستان با سایر استان های کشور فرق دارد اما برای مسئولین مملکت این مهم مقدور نیست که نسخه ای جداگانه برای هر کدام از استان ها با وضعیت معیشتی و ساختاری خاص خود تهیه کنند.
 
به دهک های پایین توجه بیشتری شود
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر در دولت بعدی به دهک های پایین توجه بیشتری شود قطعا وضعیت معیشتی بهتر خواهد شد زیرا در این استان که صنعت و کشاورزی وجود ندارد و از طرفی هم جمعیت حاشیه نشینی آمار بالایی دارد باید این وضعیت ویژه تر دیده شود.
 
صنایع و کشاورزی تقویت شود
وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر محقق شدن اقتصاد مقاومتی تاکید دارند، افزود: در این زمینه باید به تولیدات داخلی توجه و صنایع و کشاورزی را تقویت کرد زیرا با تکیه بر ظرفیت های داخلی می توان شعار سال را محقق کرد.
 «محمد باسط درازهی» نماینده مردم سراوان، سیب و سوران و مهرستان نیز در این خصوص اظهار داشت: معیشت مردم همیشه مشکل داشته و دارد چه در این استان و چه در استان های دیگر بر همین اساس بر این بار هستم که معیشت مردم در کل استان مشکل دارد.
 
فاکتور محقق شدن اقتصاد مقاومتی توجه به تولیدات داخلی است
وی با بیان اینکه نامزدهای انتخاباتی باید وقت بیشتری در خصوص برنامه ها و ارائه گزارشات در راستای اقتصاد مقاومتی قرار می دادند، گفت: توجه به تولیدات داخلی، اتکا به جوانان، استفاده از سیستم های دانش بنیان و پارک علم و فناوری از جمله فاکتورهایی است که می توان با اهمیت دادن به آن شعار سال را محقق کرد.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
, به دهک های پایین توجه بیشتری شود,
,
,
, صنایع و کشاورزی تقویت شود,
,
,
,
, فاکتور محقق شدن اقتصاد مقاومتی توجه به تولیدات داخلی است,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه