فرار داعشی‌ها از غرب موصل

فرار داعشی‌ها از غرب موصل
نیروهای امنیتی و حشد شعبی عراق دستاوردهای جدیدی در جنگ با داعش به دست آوردند و تکفیری ها در حال فرار از آخرین محله های تحت اشغال آنها در غرب موصل هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مهر،  رائد شاکرجودت رئیس پلیس عراق گفت: نیروهای پلیس پرچم عراق را بر بالای گلدسته مسجد المفتی و ایستگاه برق در محله ۱۷ جولای به اهتزاز درآورده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: پهپادها ستونی از خودروها داعشی های فراری از محله الاقتصادیین را هدف قرار دادند و آنها را کاملا منهدم کردند.

,

رئیس پلیس عراق تاکید کرد: نیروهای پلیس در باب الطوب، باب جدید و الفاروق با سلاح های سنگین و میان برد در حال فرسایش توان دفاعی داعش در منطقه اطراف مسجد النوری هستند.

,

از سوی دیگر منابع وابسته به حشد شعبی عراق اعلام کردند: نیروهای حشد شعبی جاده تل قصب به القیروان در غرب شهر موصل را قطع کردند.

,

این منابع بیان کردند: این جاده ارتباطی یکی از خطوط امداد رسانی اصلی به داعش در شمال القیروان است.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه