اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

یادداشت؛

پیروز انتخابات ملت ایران است/دنیا شاهد این عظمت تاریخی در ایران بود

پیروز انتخابات ملت ایران است/دنیا شاهد این عظمت تاریخی در ایران بود
دنیا شاهد این عظمت تاریخی در ایران بود. زمان آن است که تعامل با دنیا همراه با کرامت انسانی از ایران به همه نقاط جهان ارسال شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گروه دانشگاه پیک دانشجو: پیروز انتخابات شما مردم ایرانید و نظام جمهوری اسلامی است که به رغم توطئه و تلاش دشمنان، توانسته است اعتماد این ملت بزرگ را به طور فزاینده جلب کند و در هر دوره درخشش تازه‌ئی نشان دهد. ( مقام معظم رهبری )
در این برهه از تاریخ حساس کنونی ، زمان آن رسیده است که همراه با اتحاد ملی و به دور از هرگونه هیاهوی سیاسی و جناحی برگ تازه ای از تاریخ و فرهنگ ایرانی را بگشاییم  . جهان صدای ملت ایران را شنید و فصل تازه ای از دروازه های فرهنگ و تمدن کهن ایرانی به روی جهان گشوده شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو,
,

دنیا شاهد این عظمت تاریخی در ایران بود. زمان آن است که تعامل با دنیا همراه با کرامت انسانی از ایران به همه نقاط جهان ارسال شود . به این امر بیندیشیم که دوران شکوفایی و نبوغ جوان ایرانی فرا رسیده است و باید ورق جدیدی از افق علمی را در کشور بگشاییم.

,

نگاه جدید و نوینی از سیاست و اقتصاد ایرانی در منطقه و جهان کلید خورده است . امروز ایران پیشتاز مبارزه با تروریسم در منطقه و خاورمیانه است . زمان تغییر نگرش ها نسبت به ایران فرا رسیده است . همه باید دست در دست هم همراه با یک عزم راسخ ، زیبایی هایی جمهوری اسلامی ایران را به دنیا نشان دهیم تا جهان بفهمد که در اسلام چه پاکیزگی ها و زیبایی هایی نهفته است  و به فرموده رهبری که می فرمایند اصلاً بن‌بستی در آرمانخواهی صحیح و واقع بینانه وجود ندارد.
آرامش امروز در ایران و در منطقه حاصل خون جوانانی است که غیرت ایرانی را زبانزد خاص و عام کرده اند . آنچه مورد بحث است ، ورود به دروازه های اقتصادی و صادرات محصول ایرانی به تمام نقاط دنیاست . انتخابات به قدرت های جهان نشان داد که دیگر زمان مقابله با ایران نیست بلکه زمان تعامل با ایران است.

,
,

دیگر تهدید و تحقیر برای هیچ کشوری معنایی ندارد و در این برهه حساس کنونی باید همه دست در دست یکدیگر همراه با برادری ، برابری ، صلح ،  دوستی ، عشق ، محبت ، فداکاری ، بدون تعصب ، حسد ، کینه و  شکایت همه دست دوستی به یکدیگر دهیم و برعلیه یکدیگر نباشیم و  به هم وفادار بمانیم و ایران را مانند کشورهای پیشرفته جهان و بلکه بیشتر از آن آباد کنیم و همراه با یک تفکر انقلابی و به دور از هرگونه هیاهوی جناحی  خود را برای برطرف کردن مشکلات کشور آماده کنیم و از هرگونه سخن و عمل تفرقه انگیزی بپرهیزیم.

,

زمان آن رسیده است که  احساس محبت و دوستی داشته باشیم و با دوستی و مهربانی همه چیز را درست کنیم و با رافت و عطوفت با یکدیگر متحد باشیم و خلاف هم نباشیم. همه در زیر پرچم اسلام و نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم و هدف و سخن همه مان باید آبادانی ایران باشد . در پایان ذکر این نکته ضروری است که همه مسئولان کشور باید نسبت به برنامه‌های اعلامی خود در انتخابات متعهد باشند.

,

نعیمه متشاری راد 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه