به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ استاندار اصفهان در کارگروه کاهش آلودگی هوای اصفهان، این آلودگی را یکی از مشکلات زیست محیطی اصفهان دانست و گفت: مطالبه عمومی برای کاهش آلودگی در سطح اصفهان وجود دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , صاحب نیوز, ؛ استاندار اصفهان در کارگروه کاهش آلودگی هوای اصفهان، این آلودگی را یکی از مشکلات زیست محیطی اصفهان دانست و گفت: مطالبه عمومی برای کاهش آلودگی در سطح اصفهان وجود دارد.,رسول زرگرپور با بیان اینکه مهم ترین مشکل محیط زیستی استان آلودگی هوا بوده است، عنوان کرد: استان در سال 92 آلوده ترین استان کشور بود که به منظور کاهش آن برنامه جامعی با همکاری دانشگاه های اصفهان به اجرا درآمد.
,
وی اجرای این طرح را موفق ترین طرح زیست محیطی کشور دانست و خاطرنشان کرد: نتایج این طرح بگونه ای بوده که میزان هوای سالم سال ۹۵ نسبت به سال ۹۲ حدود سه برابر شده و از ۱۰۷ روز به ۲۸۷ روز رسیده است.
زرگرپور ادامه داد: میزان غلظت آلاینده های با حجم ۲.۵ میکرون نیز به صورت میانگین سالانه از ۴۸ واحد به ۲۹ واحد کاهش یافته که از میزان ۳۵ واحد به پایین بعنوان مرحله ی ایمن و سلامت محسوب می شود که عملکرد بسیار خوبی بوده است.
,
مدیر اجرایی ارشد اصفهان با بیان این که باید کل 365 روزهای سال استان دارای هوای سالم باشد، گفت: برنامه تعبیه شده در سال 95، 74 درصد محقق شده که آمار خوبی است اما در بخش هایی به ویژه تامین ناوگان حمل و نقلی جایگزین با مشکل مواجه شدیم.
,
زرگرپور تاکید کرد: در این رابطه پیش بینی شده که امسال به طور میانگین هر روز یک اتوبوس جدید به سیستم اتوبوسرانی اصفهان اضافه شود که در کل ۳۵۰ اتوبوس خواهد بود و یکهزار و 500 تاکسی فرسوده نیز نوسازی شود که تاکنون حدود ۷۰۰ تاکسی نوسازی شده است.
وی با تاکید بر لزوم از رده خارج کردن اتومبیل های شخصی فرسوده اظهار کرد: در این بخش هنوز به نتایج مورد انتظار خود دست نیافته ایم که برنامه ها باید با قوت و جدیت پیگیری شود.
,
استاندار اصفهان یکی از مناسب ترین طرح های ساختمانی در رابطه با کاهش آلودگی هوا را مبحث 19 دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه این طرح یا به درستی اجرا نشده و یا اجرا نشده است.
,زرگرپور ادامه داد: میزان دی اکسیدکربن تولیدی هر ساختمان در طول یک سال 30 تن است که کنترل آن تاثیر مهمی بر کاهش آلودگی هوا خواهد داشت.
,وی در انتها به تدوین «سیاهه انتشار آلودگی هوا» در استان به کمک دانشگاه ها اشاره کرد و افزود: متاسفانه این طرح تدوین شده اما به اجرا در نیامده است که باید در طول 10 روز آینده تعیین تکلیف شده و اجرا شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه