اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تلاش خانواده میرجاوه ای برای نهادینه کردن اقتصاد مقاومتی؛

برداشت ۵۰ کیلوگرم انگور یاقوتی از حیاط منزل یک شهروند

برداشت ۵۰ کیلوگرم انگور یاقوتی از حیاط منزل یک شهروند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری لادیز، یکی از شهروندان میرجاوه از حیاط منزل خود بیش از 50 کیلوگرم انگور یاقوتی برداشت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لادیز،,

مهرداد معتمدی که مهندس کشاورزی است در این باره به خبرنگار لادیز، می گوید: با کاشت انگور در حیاط منزل و در فضایی به مساحت هزار مترمربع توانستم بیش از 50 کیلوگرم انگور یاقوتی برداشت کنم.

,

وی با اشاره به کشت انواع انگور در میرجاوه،افزود: انواع مختلفی انگور در شهرستان میرجاوه کشت می شود که از عسکری، قندهاری، فخری، یاقوتی، شیرازی و شصت عروسان از جمله انواع انگور قابل کشت در میرجاوه است، انگور برداشتی را به مصرف خانگی می رسانیم و یا برای فروش به زاهدان فرستاده می شود.

,

انگور یکی از میوه های شیرین و بسیار مقوی در میان میوه های دیگر است که دارای رنگ و اندازه های مختلفی است.این میوه در روی درختی است رونده که به دور خودش می پیچد و بالا می رود. این درخت بیش از آب نیاز به تکیه گاه دارد تا بتواند به رشد خودش ادامه دهد.انگور یکی از قدیمی ترین میراث های ایران کهن است که خواص بسیاری برای سلامتی و رفع بسیار بیماریها دارد.

,

معنمدی که یکی از گلخانه داران موفق میرجاوه نیز می باشد، خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی را باید در خانواده نهادینه کرد تا در جامعه بسط پیدا کند، انگور علاوه بر امکان اشتغال زایی یکی از محصولات ارزآور در کشور بوده و می تواند در توسعه صادرات غیرنفتی در بخش کشاورزی سهم بسزایی داشته باشد.

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه