logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با دانا:

یکی از مهم ترین بند های برنامه ششم توسعه ایجاد یک میلیون شغل در سال است/با توجه به افزایش نرخ بیکاری دولت این موضوع را در اولویت قرار دهد

یکی از مهم ترین بند های برنامه ششم توسعه ایجاد یک میلیون شغل در سال است/با توجه به افزایش نرخ بیکاری دولت این موضوع را در اولویت قرار دهد
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اگر دولت می خواهد در چهار سال دوم خود در زمینه اقتصادی کشور فعالیت قابل قبولی را داشته باید بر اساس برنامه ششم توسعه فعالیت های اقتصادی خود را پیش برد.
[

حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به روی کار آمدن مجدد دولت یازدهم در تشریح برنامه های اقتصادی دولت در چهار سال آینده و اولویت های افتصادی کشور گفت: اگر دولت می خواهد در چهار سال دوم خود در زمینه اقتصادی کشور فعالیت قابل قبولی را داشته باید بر اساس برنامه ششم توسعه فعالیت های اقتصادی خود را پیش برد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی با اشاره به ایجاد یک میلیون شغل بر اساس برنامه ششم توسعه عنوان کرد: یکی از مسائلی که در برنامه ششم توسعه تاکید شده است و این برنامه را خود دولت در کارگروه های تخصصی تهیه و تدوین کرده این است که دولت مکلف است سالانه یک میلیون شغل در کشور ایجاد کند و این از اصلی ترین وظایف دولت در چهار سال اینده است.

,

 

,

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در ادامه با اشاره به تقویت تولید داخلی افزود: دولت اگر بخواهد بر اساس آنچه که در برنامه ششم توسعه تدوین کرده است عمل کند می توانم به صراحت بگویم دیگر مشکلات تولید و اشتغال در کشور رفع می شود و دیگر تولید داخلی با مشکلات امروز مواجه نخواهد بود.

,

 

,

حاجی دلیگانی با اهمیت برشمردن برنامه ششم توسعه تصریح کرد: این برنامه توسط دولت و در کارگروه های تخصصی دولت تهیه و تنظیم شده است و دولت موظف است که تمام برنامه های اقتصادی این برنامه را مو به مو انجام دهد ؛ اگر این امر صورت پذیرد و این برنامه در کشور اجرایی شود دیگر شاهد مشکلاتی از قبیل بیکاری و عدم رونق در تولید نخواهیم بود.

,

 

,

وی ادامه داد: بنابراین دولت باید در چهار سال دوم خود تمام توان و ظرفیت خود را در راستای اجرای برنامه ششم توسعه بکار گیری کند و تمام بند های این برنامه را در طی این چهار سال اجرا کند ؛ یکی از مهم ترین بند های برنامه ششم توسعه ایجاد یک میلیون شغل در سال است که با توجه به افزایش نرخ بیکاری در کشور این امر در راس اولویت های اقتصادی کشور قرار گیرد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه