logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

در مراوه تپه برگزار شد؛

برگزاری کارگاهی با موضوعیت "نقش خانواده و جامعه در پیشگیری از اعتیاد"

برگزاری کارگاهی با موضوعیت "نقش خانواده و جامعه در پیشگیری از اعتیاد"
عصر روز گذشته در اداره تبلیغات اسلامی مراوه تپه کارگاهی با موضوعیت نقش خانواده و جامعه در پیشگیری از اعتیاد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ حسین یاری کارشناس و پلیس مبارزه با مواد مخدر در خصوص آشنایی با انواع مواد  مخدر و آسیب های آن اظهار کرد: مواد مخدر به آن دسته از ترکیبات شیمیایی گفته می‌شود که مصرف آنها باعث دگرگونی در سطح هوشیاری و عملکرد مغز می شود بعبارت دیگر ، اعتیاد نوعی بیماری مغزی مزمن، پیشرونده و عود کننده است که باعث می‌شود با وجود پی آمدهای ناگوار مصرف مواد، فرد معتاد باز هم برای به دست آوردن یا مصرف مواد مخدر ، خود را به هر دری بزند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طوبی گلستان؛,

پلیس مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه یکی از بدترین انواع مواد مخدر کراک است تصریح کرد: کراک خطرناک‌ترین نوع ماده اعتیادآوری است که به حدی وابستگی‌آور است که یک بار مصرف آن، فرد را معتاد می‌کند. در حقیقت کراک نوعی کوکائین شیمیایی است. بعبارت دیگر یک ماده اسیدی قدرتمند می باشد که در تهیه آن، اسیدهایی همچون آمونیاک و اسیدهای دست ساز دیگر و قرص های روان گردان، معجون مخرب و ویرانگری بوجود می آید که دیگر نمی توان نام ماده مخدر به آن اطلاق کرد و بهتر است در یک کلمه آن را ماده مخرب نامید .

یاری در پایان با بیان توصیه های پیشگیرانه خود به خانواده ها، جوانان و نوجوانان تاکید کرد: برای پیشگیری باید موارد ذیل را رعایت کرد: خطرات و عوارض مصرف مواد اعتیاد‏آور را خوب بشناسیم، به هر کس که به ما، مواد تعارف کرد محکم و قاطع بگوییم نه ، اینکه ما بتوانیم به دوست خودمون نه بگوییم خودش یک هنر است.

,
,
,

این کارشناس مواد مخدر در پایان گفت: افراد خوش فکر هر تعارفى که مخالف سلامتى آنها باشد به راحتى رد مى‌کنند، مواد مخدر را حتى یک بار هم امتحان نکنیم ، یادمان باشد که کشیدن سیگار مقدمه ا‏ی براى به اسارت افتادن در چنگال اعتیاد به موادمخدر، از رفت و آمد در مکان‏هاى آلوده و دوستى با افراد مشکوک پرهیز کنیم ، مواد اعتیاد آور سم کشنده ا‏ی است که اثراتش به تدریج ظاهر می‏شود و در اعتقادات و پایبندى مذهبى خودمان را تقویت کنیم . 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه