logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان خبر داد؛

کاهش ذخایر خونی در استان/ سیستان وبلوچستان بیشترین درصد مشارکت بانوان در اهدای خون را دارد

کاهش ذخایر خونی در استان/ سیستان وبلوچستان بیشترین درصد مشارکت بانوان در اهدای خون را دارد
رئیس سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: سهم مشارکت بانوان این استان نسبت به سایر استان های کشور در امر اهدای خون بیشتر است که امید می رود این مشارکت به 20 درصد ارتقا یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، همیشه در مواقع خاصی از سال مانند فصل سرما، گرما، تعطیلات نوروز یا ماه مبارک رمضان روند اهدای خون در سیستان وبلوچستان همچون سایر استان های کشور به کندی پیش می ‌رود که این موضوع منجر به کاهش ذخایر خونی می شود.
علی ای حال در حالی امسال سازمان انتقال خون به استقبال ماه مبارک رمضان می رود که به دلیل پشت سرگذاشتن روزهای گرم تابستانی با کاهش اهدای خون روبرو است.

در همین رابطه رئیس سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون باتوجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان و همزمانی آن با گرم شدن هوا اظهار داشت: اهدای خون در ماه مبارک معمولا بیش از 30 درصد کاهش می‌یابد که با این تفاسیر احتمال کاهش ذخایر خونی در پایگاه‌های انتقال خون قوت خواهد گرفت.

‌سهیلا خسروی با بیان اینکه سیستان وبلوچستان جز سه استانی است که بانوان آن مشارکت بالاتری نسبت به سایر نقاط کشور در بحث اهدای خون دارند، گفت:  نسبت مشارکت بانوان این استان از میانگین کشوری که 5درصد است بیشتر بوده بگونه ای که سهم زنان این خطه از کشور 7درصد در اهدای خون می باشد.

وی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون 14 هزارو 362 نفر جهت اهدای خون به این سازمان مراجعه کرده که تنها 11 هزار و 556 نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی خاطر نشان کرد: اگر چه گروه خونی O مثبت بیشترین نیاز خونی است اما سیستان وبلوچستان به همه گروه های خونی نیاز دارد زیرا هر بیمار متناسب با گروه خونی خود از این فرآورده مصرف می کند.

این مسئول با بیان اینکه مردم نباید اهدای خون خود را به شب‌های قدر موکول کنند، افزود: در صورت عدم تلاش جهت ذخیره سازی مناسب خون و فرآورده‌های خونی به احتمال زیاد با کمبود خون مواجه خواهیم شد که در این زمینه مردم باید یاری گر ما باشند.

خسروی در پایان بیان با بیان اینکه جهت رفاه مردم کلیه پایگاه‌های انتقال خون در ایام ماه مبارک رمضان تا ساعت 24 فعال خواهند بود، ادامه داد: در این زمینه جهت تسریع در امر خدمت رسانی اقدام به راه اندازی یک پایگاه انتقال خون در خیابان زیباشهر زاهدان واقع در خیابان شورا کرده ایم.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه