وصیت نامه شهید؛

هیچگاه در طول انقلاب امام را تنها نگذارید

هیچگاه در طول انقلاب امام را تنها نگذارید
وصیت نامه شهید احمد جلالی به همراه دستخط آن شهید بزرگوار جهت مطالعه بر روی سایت قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛ احمد جلالی فرزند علی در بیرجند متولد شد، این شهید بزرگوار تا ششم ابتدایی تحصیلات خود را ادامه داد و سپس از ارگان بسیج وارد جبهه های جق علیه باطل می شود، سرانجام در چهارم بهمن 1365 توسط دشمن در جبهه در شلمچه به مقام والای شهادت می رسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛,

در ادامه وصیت نامه این شهید بزرگوار را مطالعه خواهیم کرد: 

,

اولین درخواستی که دارم از امت شهید پرور که امام را تنها نگذارید و به فرمان امام در لبیک گفته و تا سرنگونی صدام مقاوم و مجکم باشید، تا صدام و دیگر اربابان وی سرنگون نشوند هیچگونه کوتاهی و عکس العملی دیگر انجام ندهند.

,

جبهه ها را گرم نگه دارند و راه قدس عزیز را هر چه زودتر باز کنید اسرائیل قاصب را از سر راه مسلمانان بردارید، دومین آرزویم این است که باید همشه نگران فرمان امام خمینی بوده و اگر کوتاهی کرده باشیم مسلمان نیستیم و کسانی که به فرمان امام لبیک نگفته اند و یا توان به جبهه رفتن را ندارند پشت جبهه را گرم نگه دارند و با کمک های مالیشان رزمندگان را یاری کنندف چون امام خمینی فرموده اند راه آزادی قدس از راه کربلا می گذرد.

,

اگر من شهید شدم مقداری پول در داخل بانک دارم بگویید دریافت نمایند و شخص دریافت کننده برادرم ابراهیم جلالی باشد و خودش در هر راهی که صلاح دانستند خرج کنند، اگر من حقیر شهید شدم و لطف الهی را نصیب کرد خواهشی که از دوستان و برادرم و همشیره هایم و مادرم را دارم همین است که برایم گریه نکنند چون اگر آنها برایم گریه کنند من را داخل قبرستان اذیت کرده اند و به مادرم و همشیرعه هایم و برادر بزرگم را بگویید ببخشید چون فرصتی نشد که در الوند بیایم و با شما خداحاظی کنم.

,

خواهشمندم حقیر را ببخشید و به آقای غلام حسین صالحی هم بگویید و به پسر داییم ام آقایان ابراهیم حسن و محمد خرسند هم بگویید ببخشید چون فرصت نداشتم در صورتی که اعزام به جبهه شدم وقت نداشتم بیایم الوند و با شما خداحافظی کنم و اگر شهید شدم از پولی که دارم مقدار صد هزار تومان را در راه مسجد سازی بدهند و یا به مسجد بدهند و اگر مادرم احتیاج به پول داشت مقدار پول دیگر را به او بدهید اگر شهید شدم محل دفن من در زاهدان باشد .

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه