logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

نماینده دموکرات: داماد ترامپ باید محاکمه شود

نماینده دموکرات: داماد ترامپ باید محاکمه شود
عضو مجلس نمایندگان آمریکا تاکید کرد جرد کوشنر باید استعفا بدهد و به علت خودداری از افشای ارتباطش با روس ها محاکمه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ عضو کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به انتشار اخباری درباره ی ارتباط داماد و مشاور ارشد دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور با روسیه تاکید کرد جرد کوشنر باید استعفا بدهد و به علت خودداری از افشای ارتباطش با روس ها در دادگاه محاکمه شود.

تد لو، نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در گفتگو با سی ان ان، جرد کوشنر را به دروغگویی متهم کرد و افزود: «کوشنر در نخستین نشستی که به منظور اعطای صلاحیت امنیتی به وی برگزار شد از افشای دیدارش با سفیر روسیه (در واشنگتن) خودداری کرد.
 
وی در همین دیدار به سفیر روسیه پیشنهاد داده بود خط سری ارتباطی بین کاخ سفید و کاخ کرملین در مسکو ایجاد شود. کوشنر همچنین از افشای دو مورد تماس دیگر با روس ها هم خودداری کرده است.»

این نماینده دموکرات مجلس نمایندگان همچنین در پاسخ به سخنان ژنرال مک مستر، مشاور امنیت ملی دولت ترامپ مبنی بر وجود کانال های مخفی ارتباطی با دیگر کشورها تاکید کرد ژنرال مک مستر مردم آمریکا را گمراه می کند زیرا در اینجا بحث کانال مخفی ارتباطی مطرح نیست بلکه دعوا بر سر این است که جرد کوشنر پیشنهاد داده این کانال ارتباطی سری در سفارت روسیه و با استفاده از ابزار و تجهیزات روسی ایجاد شود و تنها علتی که برای این پیشنهاد می توان در نظر گرفت پنهان کردن چنین ارتباطی از دید دستگاه های اطلاعاتی آمریکاست.

تد لو گفت: افشا شدن چنین مواردی نشان می دهد روسیه هیچگاه متحد آمریکا نبوده و نخواهد بود. روس ها سال گذشته تلاش کردند انتخابات ریاست جمهوری ما را خدشه دار کنند و هنوز هم دارند تلاش می کنند دموکراسی را در کشور ما تضعیف نمایند.

نماینده کالیفرنیا در پیامی توئیتری هم نوشت: در گواهینامه فرم صلاحیت امنیتی من آمده است اگر مطلبی خلاف واقع گفته شود مجازتش زندان است. جرد کوشنر در فرم صلاحیت امنیتی خود دروغ گفت.

لو افزود: وکلای کوشنر اصل ارتباط کوشنر را با روس ها رد نکرده اند و لذا خودداری کوشنر از گزارش کردن این ارتباط در فرم صلاحیت امنیتی به معنای زیرپا گذاشتن قانون است و مجازات دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه