اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پرونده بانکی «پدیده» بسته شد

پرونده بانکی «پدیده» بسته شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور از بسته شدن پرونده کنسرسیوم بانکی شرکت «پدیده» خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، بابک دین‌پرست معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور اعلام کرد که با امضای مشارکت‌نامه مربوط به سندیکای بانکی شرکت پدیده، توسط ششمین مدیر عامل بانک عضو سندیکا، پرونده این اقدام بسیار مهم، پس از 6 ماه تلاش و پیگیری بی وقفه بسته شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با اعلام اینکه به منظور سرعت بخشیدن به روند تأیید، تصویب و توشیح مشارکت‌نامه مربوط به سندیکای بانکی اعطای 5 هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی به شرکت پدیده، روز شنبه مشارکت‌نامه مربوطه در اختیار وزارت کشور قرار گرفت، افزود: با انجام هماهنگی لازم و مذاکره با مدیران عامل سه بانک ملی، ملت و تجارت، نهایتا مشارکت‌نامه مورد نظر در روز یکشنبه به امضای مدیران عامل این سه بانک رسید و بدین ترتیب تائیدیه مدیران عامل تمامی بانک‌های عضو سندیکا، ذیل صفحات سند موصوف نقش بست.

,

رئیس کارگروه ویژه پیگیری مسائل شرکت پدیده اظهار داشت: در  روزهای شنبه و یکشنبه، همچنین با مدیران عامل بانک‌های ملی، سپه و شهر نیز مذاکره و در نتیجه مقرر شده است که قدرالسهم این سه بانک نیز، حداکثر ظرف چند روز آینده به حساب تعیین شده برای کنسرسیوم واریز گردد که با این اقدام جهادی، مشترک بانک مرکزی و بانک‌های عامل عضو کنسرسیوم، پرونده کنسرسیوم بانکی ویژه اعطای تسهیلات بانکی به شرکت پدیده نیز  بسته شده تلقی می‌شود و همزمان با تحویل نسخ مشارکت‌نامه به بانک صادرات (لیدر سندیکا) که صبح روز دوشنبه انجام خواهد پذیرفت، این موضوع نیز همچون سایر مواردی که از شش ماه قبل در دستور کارکارگروه قرار گرفته بود و به نتیجه مورد انتظار رسیده است، از دستور کار، کارگروه ویژه خارج خواهد شد.

,

دین‌پرست در پایان تأکید کرد: اکنون همه نگاه‌ها به تلاش اعضای هیئت‌مدیره شرکت پدیده برای آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های نیمه‌تمام، طی روزهای آینده و بازگشت اعتماد و امید به مجموعه می‌باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه