خرید و فروش سوالات امتحانات نهایی در شبکه‌های مجازی تکذیب شد

خرید و فروش سوالات امتحانات نهایی در شبکه‌های مجازی تکذیب شد
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش خبر «خرید و فروش سئوالات امتحانات نهایی در شبکه‌های مجازی » را تکذیب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، عبدالرسول عمادی با اشاره به انتشار خبری که باعنوان « خرید و فروش۱۲۰ هزار تومانی سئوالات امتحان نهایی درشبکه های مجازی از شایعه تا واقعیت» اظهارکرد: با هماهنگی پلیس فتا سایت‌هایی که خبر فروش سئوالات امتحانات نهایی را منتشر کرده‌اند و از آن طریق مبادرت به خرید و فروش سئوالات امتحانی می کنند برخورد خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: رفتار این سایت‌ها مصداق کلاهبرداری و شیادی است بنابراین به شهروندان، خانواده ها ودانش آموزان توصیه می شود در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند.

,

عمادی تصریح کرد: هر نوع سئوالی که توسط سایت های مدعی به معرض فروش گذاشته شده، مربوط به سنوات گذشته و امتحانات نهایی بوده که تاریخ برگزاری آنها سپری شده است.

,

رئیس مرکز سنجش آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: به دانش آموزان اطمینان می‌دهیم که سئوالات امتحانی در امنیت کامل در راس ساعت مقرر در دسترس آن ها قرار خواهد گرفت.

,

وی از دانش آموزان خواست تنها بر محتوای کتاب‌های درسی متمرکز شوند، زیرا سئوالات امتحانی فقط از متن کتاب‌های درسی طراحی می شود و دانش آموز با مطالعه دقیق می‌تواند به طور کامل پاسخگوی سئوالات باشد.  

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه