logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه رشتخوار خبر داد:

رقابت 56 تیم در مسابقات ورزشی جام رمضان بسیج در رشتخوار

رقابت 56 تیم در مسابقات ورزشی جام رمضان بسیج در رشتخوار
مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه شهرستان رشتخوار از برگزاری مسابقات ورزشی جام رمضان بسیج با حضور بیش از 56 تیم در سه رشته ورزشی والیبال، فوتسال و مینی فوتسال در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، حسین هراتی مسئول تربیت بدنی سپاه ناحیه شهرستان رشتخوار صبح امروز از برگزاری مسابقات ورزشی جام رمضان بسیج و رقابت بیش از  56 تیم ورزشی در این دوره از مسابقات خبر داد و اظهار داشت: مسابقات ورزشی جام رمضان بسیج در سه رشته والیبال، فوتسال و مینی فوتسال در سطح پایگاه‌های مقاومت این شهرستان با حضور 28 تیم در رشته والیبال،  20 تیم ئر رشته ورزشی فوتسال و  8 تیم نیز در رشته ورزشی مینی فوتسال در حال برگزاری می‌باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,
 
,
 
,
هراتی در ادامه در خصوص برگزاری این دوره از مسابقات گفت: در رشته والیبال 16 تیم در سه گروه در سالن صالحین حوزه الحدید شهر رشتخوار و 12 تیم والیبال در دو گروه در سالن صالحین حوزه شهید شوشتری روستای سنگان، 12 تیم فوتسال در شهر جنگل، 8 تیم  فوتسال در سعادت آباد و 8 تیم مینی فوتسال در دو گروه تیمی در سالن شهدای فتح آباد با هم در حال رقابت می‌باشند.
,
 
,

وی در ادامه اذعان داشت: این دوره از مسابقات هر شب از ساعت 21 در محل سالن های ورزشی صالحین سپاه در حال برگزاری می‌باشد.

,

وی در ادامه اذعان داشت: این دوره از مسابقات هر شب از ساعت 21 در محل سالن های ورزشی صالحین سپاه در حال برگزاری می‌باشد.

,
 
,
مسئول تربیت بدنی سپاه شهرستان رشتخوار در پایان از حضور تیم والیبال خواهران سپاه این شهرستان در مسابقات والیبال خواهران ویژه جام رمضان این شهرستان  خبر داد.
,
مسئول تربیت بدنی سپاه شهرستان رشتخوار در پایان از حضور تیم والیبال خواهران سپاه این شهرستان در مسابقات والیبال خواهران ویژه جام رمضان این شهرستان  خبر داد.
,
 
,
 
,
 
,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه