logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرماندار:

زلزله، سیل و خشکسالی عمده ترین حوادث طبیعی تهدید کننده شهرستان عجب شیر

زلزله، سیل و خشکسالی عمده ترین حوادث طبیعی تهدید کننده شهرستان عجب شیر
فرماندار عجب شیر از سیل، زلزله و خشکسالی به عنوان عمده ترین حوادث طبیعی تهدید کننده این شهرستان نام برد و گفت: برای مقابله با این حوادث و کاهش اثرات آنها، اصول و ضرورت های پدافند غیرعامل باید مورد توجه تمامی مسئولان قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ، سید شمس الدین مراثی  در جلسه شورای پدافند غیرعامل این شهرستان افزود: عجب شیر و بسیاری از مناطق این شهرستان در مقابل بروز و وقوع بلایای طبیعی همچون سیل، زلزله و سایر حوادث آسیب پذیر هستند از این رو دستگاه های اجرایی باید در برنامه ریزی ها و فعالیت های خود به اصول پدافند غیرعامل توجه کنند.
وی آمادگی و توانمند سازی شهروندان در برابر بلایای طبیعی را یکی از راهکارهای نهادینه شدن پدافند غیرعامل در شهرستان دانست و افزود: شناسایی نقاط آسیب پذیر شهرستان در برابر تهدیدات و نظارت بر رعایت اصول پدافندی در اجرای طرح های عمرانی از مهترین وظایف اعضای کمیته پدافند غیر عامل عجب شیر است.
وی با اشاره به حادثه سیل روستای چنار که قابل پیش‌ بینی در حوزه پدافند غیرعامل بود گفت: در مقابله با حوادثی که به هر سبب غیرقابل پیشگیری هستند اقدامات باید به گونه ‌ای باشد که خسارات اینگونه حوادث به حداقل برسد.
فرماندار عجب شیر عنوان کرد: هر دستگاه اجرایی موظف است رابط پدافند غیرعامل خود را به منظور حضور در جلسات به فرمانداری معرفی کند و این رابط باید تا جایی که ممکن است ثابت و مرتبط با حوزه پدافند غیرعامل باشد.
وی گفت :آموزش و فرهنگ سازی یکی از راه های ضروری در پیشگیری است و این مهم با هدف افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب‌ پذیری، تداوم فعالیت‌ های ضروری، تسهیل مدیریت بحران، ارتقای پایداری ملی در برابر انواع تهدیدها باید در دستور کار دستگاه های اجرایی عجب شیر قرار گیرد.
مراثی خواستار شناسایی نقاط آسیب پذیر شهرستان ظرف یک ماه آینده شد و اعلام کرد: اعضای شورا گزارش کلیه اقدامات را تا پایان هر ماه به فرمانداری اعلام کنند.
وی تصریح کرد: لازم است دستورالعمل‌ های پدافند غیرعامل را به صورت جدی پیگیری کنیم و خدمات را به گونه ‌ای ارائه دهیم تا در مواقع اضطراری و بحرانی خطرات حوادثه را به حداقل برسانیم.
وی اضافه کرد: احداث انبار تجهیزات و نیاز‌های مردم برای مواقع بحرانی و احداث راه جایگزین در مواقع حساس باید در اولویت اقدامات تمامی دستگاه‌های اجرایی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر, فرهنگ عجب شیر, فرهنگ عجب شیر,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه