وزارت اطلاعات:

عناصر مرتبط با اقدام تروریستی تهران دستگیر شدند/ پاکسازی چند خانه امن تروریست‌ها در شمال غرب کشور

عناصر مرتبط با اقدام تروریستی تهران دستگیر شدند/ پاکسازی چند خانه امن تروریست‌ها در شمال غرب کشور
وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: چند خانه امن تروریست‌های وهابی تکفیری در شمال غرب کشور شناسایی و پاکسازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: چند خانه امن تروریست‌های وهابی تکفیری در شمال غرب کشور شناسایی و پاکسازی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

,

به آگاهی ملت شریف ایران می‌رساند، در ادامه پیگیری سرنخ‌های اطلاعاتی با هدف پاک کردن میهن اسلامی از لوث بقایای تروریست‌ها، سربازان گمنام امام زمان(عج) با همراهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی انتظامی موفق شدند دیگر عناصر تروریست مرتبط با اقدام تروریستی 12 رمضان را قبل از هرگونه اقدام، شناسایی و دستگیر کنند.

,

در این عملیات، مقدار قابل توجهی سلاح، مواد پیش سازه بمب، کمربند انفجاری، وسایل ارتباطی و مدارک جعلی کشف شد.

,

همچنین چند خانه امن تروریست‌های وهابی تکفیری در شمال غرب کشور شناسایی و پاکسازی شد.

,

روند تعقیب مقر فرماندهی این جنایتکاران وابسته به استکبار و اذناب منطقه‌ای آنها در آن سوی مرزها ادامه دارد که نتایج مهم این عملیات متعاقبا به اطلاع ملت شریف و شهیدپرور ایران خواهد رسید.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه