logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مراغه :

ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای احیای امربه معروف و نهی از منکر در جامعه است

ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای احیای امربه معروف و نهی از منکر در جامعه است
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مراغه گفت : امر به معروف و نهی از منکر را ضامن حفظ ارزش‌ها دانست و گفت: در این راستا تذکر زبانی وظیفه شرعی و عمومی در برابر ناهنجاری‌ها از جمله روزه‌خواری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رصدمراغا ؛ سرهنگ پاسدار رضا سامی در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر دعوت به خیر است، گفت: تمام فرایض الهی درگرو عمل به امر به معروف و نهی از منکر است به گونه ای که اگر این دو فریضه الهی انجام شود دیگر فرایض نیز اجرا می‌شود.
وی افزود : با توجه فرصت ویژه ماه مبارک رمضان باید در حوزه امر به معروف و نهی از منکر بر روی مسائلی از جمله روزه‌خواری، عفاف و حجاب و افطاری ساده توجه بیشتری شود.
فرمانده سپاه مراغه ، امربه‌معروف و نهی از منکر را ضامن حفظ ارزش‌ها و سبب پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دانست و خاطرنشان کرد : در این راستا تذکر زبانی وظیفه شرعی و عمومی در برابر جرائم و ناهنجاری‌ها ازجمله روزه‌خواری است.
وی با بیان اینکه نباید در مقابل ناهنجاری‌ها و منکرها سکوت کرد و نظاره گرد بود تصریح کرد : مردم نباید در مقابل بی‌اخلاقی هایی چون روزه خواری ساکت باشند و قبل از مراجع انتظامی خودشان به اشخاصی که در ملأ عام اقدام به روزه خواری می‌کنند تذکر دهند .
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مراغه تأکید کرد : از تمامی شهروندان محترم تقاضا می‌شود ضمن رعایت شئونات این ماه پر خیر و برکت با عمل به این وظیفه شرعی و مقدس و با تواصی به حق در پیشگیری از ناهنجاری‌ها سهیم باشند.
وی در پایان گفت : افرادی هم که به هر دلیلی قادر به روزه گرفتن نیستند از روزه‌خواری در ملأعام خودداری کرده و حرمت ماه مبارک رمضان را نگه‌ دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رصدمراغا ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه