اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گرانی لبنیات تکمیل شد

گرانی لبنیات تکمیل شد
از دیروز (شنبه) کارخانه‌های لبنی قیمت پنیر را افزایش دادند تا پس از شیر، ماست و ... قیمت‌های جدید لبنیات تکمیل شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از ایسنا، طی هفته‌های گذشته انجمن صنفی صنایع لبنی افزایش ۱۵ درصدی قیمت شیر و لبنیات در دستور کار قرار داد و مقرر شد کارخانه‌های لبنی قیمت محصولات خود را به تدریج افزایش دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

در این راستا محمد فربد عضو هیات مدیره انجمن صنفی صنایع لبنی اعلام کرد: براساس کشش بازار و تصمیم‌گیری اعضا مقرر شد قیمت شیر کیسه‌ای ۹۰۰ سی‌سی کم‌چرب از ۱۲۵۰ تومان به حدود ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ تومان، خامه ۱۰۰ گرمی از ۱۱۰۰ تومان به ۱۲۰۰ تومان، پنیر UF ۴۰۰ گرمی از ۳۷۰۰ تومان به حدود ۴۲۰۰ تا ۴۳۰۰ تومان، ماست دبه‌ای ۲.۵ کیلویی پرچرب از ۶۵۰۰ تومان به حدود ۷۵۰۰ تومان و شیر بطری‌ پرچرب یک لیتری از ۲۰۰۰ تومان به ۲۳۰۰ تومان افزایش یابد.

کارخانه های لبنی هم بر این اساس قیمت انواع محصولات لبنی از شیر کم‌چرب و پرچرب، ماست، خامه و غیره را افزایش دادند اما در این میان پنیر مشمول این افزایش قیمت نشد چرا که بخشی از تولید کارخانه‌ها هنوز در انبارهایشان باقی‌مانده بود و گران‌شدن این محصول تا روانه شدن تولید جدید به بازار به تعویق افتاد.

اما کارخانه‌های صنایع لبنی از دیروز (شنبه) قیمت انواع پنیر ۴۰۰ گرمی را حدود ۱۳ درصد افزایش دادند. که البته قیمت انواع پنیر ۴۰۰ گرمی در قالب برند‌های مختلف متفاوت است به گونه‌ای که یکی از برند‌های معتبر قیمت پنیر ۴۰۰ گرمی را از ۳۶۰۰ تومان به ۴۲۰۰ تومان و دیگر کارخانه قیمت همین محصول را در بسته‌های ۴۰۰ گرمی از ۴۰۰۰ تومان به ۴۶۰۰ تومان افزایش داده است.

البته برخی از کارخانه‌های لبنی که سهم کمتری از بازار را در اختیار دارند قیمت پنیر ۴۰۰ گرمی‌شان نیز پایین‌تر از قیمت محصولات کارخانه‌های معتبر است و آنها قیمت پنیر ۴۰۰ گرمی را از ۳۲۰۰ به ۳۷۰۰ تومان تغییر دادند. همچنین یکی‌ دیگر از کارخانه‌های لبنی قیمت پنیر ۴۰۰ گرمی خود را از ۳۴۵۰ تومان به ۳۹۰۰ تومان افزایش داده است.
 
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه