به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز مراسم سومین شب از لیالی مبارک قدر به همت هیئت محبین اهل البیت (ع) و کانون قرآن و عترت در مسجد اهل البیت (ع) دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار گردید.
احیای شب های قدرسرشار از زمزمه های عارفانه قشرهای مختلف دانشگاهیان بود که برای راز و نیاز با خالق بی نیاز دست به آسمان بلند کرده بودند.
در این آئین قشرهای مختلف دانشگاهیان دانشگاه خلیج فارس بوشهر همچون شب های گذشته با حضور در مسجد دانشگاه به راز و نیاز به درگاه خداوند بی نیاز پرداختند و برای آمرزش گناهان و استقامت در صراط مستقیم الهی استغاثه نمودند.
شب زنده داران قدر با قرائت قرآن ، سخنرانی ، مناجات خوانی ، دعای جوش کبیرو عزاداری به مناسبت شهادت حضرت علی (ع) قرآن بر سر گرفته و با سردادن ندای بک یا الله ، دست نیاز به درگاه بی نیاز گشودند.
مهمانان خدا با خواندن نماز احیاء و قرائت زیارت پر فضیلت عاشورا برای رسیدن به گوهر رستگاری و رهایی از شر شیاطین و وسوسه های نفس دعا کردند .
,
,
,
,
,






,
,
,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه