logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

گزارش دانا از جشن بی سرو ته سازمان لیگ

میهمانی پسرخاله ها و دخترخاله ها به جای قرعه کشی لیگ برتر!/ بفرمایید شام فوتبالی!

میهمانی پسرخاله ها و دخترخاله ها به جای قرعه کشی لیگ برتر!/ بفرمایید شام فوتبالی!
سازمان لیگ مراسم قرعه کشی لیگ برتر را در حالی برگزار کرد که این مراسم بیشتر شبیه میهمانی خانوادگی و خصوصی بود تا یک مراسم فوتبالی و تخصصی!
[

به گزارش  خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا مراسم قرعه کشی لیگ چهاردهم شب گذشته در برج میلاد تهران برگزار شد. مراسمی که در آن قرار بود وزیر ورزش بیاید یا حداقل پیش بینی شده بود که وزیر ورزش هم در آن شرکت می کند زیرا یکی از صندلی های ردیف اول را به نام ایشان زده بودند اما وزیر به این مراسم که بیشتر شبیه میهمانی خصوصی! بود نیامد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

مراسم قرعه کشی لیگ برتر برعکس تمامی مراسم خوب اختتامیه ای که سازمان لیگ برگزار می کند به هیچ عنوان در شان فوتبال ایران نبود. مراسمی که به دلیل حضور اکثر تیم های لیگ برتری در اردوی ترکیه بدون چهره های سرشناس شاغل در لیگ برتر برگزار شد. مراسمی که همان چهره های معدود فوتبالی هم خیلی از آن رضایت نداشتند شاید فقط از شام و افطارش لذت! بردند.

,

در این مراسم بیشتر میهمانان از اقوام و وابستگان کانون تبلیغاتی بودند که حامی مالی لیگ شده اند! همه با هم فامیل بودند. دخترخاله ها و پسرخاله ها و عمو ها و عمه ها! جمع شان جمع بودند تا لیگ برتر چهاردهم را قرعه کشی کنند!

,

میانگین سنی هم ملاک نبود از نوزاد شیرخواره 9 ماهه تا سالمندانی که شاید برای تفریح به برج میلاد آمده بودند در سالن دیده می شدند! کودکان 6- 7 ساله هم در سالن کم نبودند. قبل از آغاز مراسم هم فیلم رد کارپت رضا عطاران به نمایش درآمد تا این میهمانی مجلل تر! برگزار شود. مراسم قرعه کشی لیگ چهاردهم را اگر بخواهیم در یک جمله خلاصه کنیم این بود: دخترخاله ها و پسرخاله های عزیز بفرمایید شام! آن هم شام فوتبالی! 

,

کاش  سازمان لیگ حداقل در این مراسم تخصصی فوتبال، ترجیح می داد فقط چهره های فوتبالی دعوت شوند و مراسم مختصر و مفیدتری برگزار می شد تا هزینه شام و میهمانی دوستان، فامیل  کانون حامی مالی به حساب فوتبال گذاشته نشود. لباس برخی میهمانان هم به هیچ عنوان در حد شرع و عرف نبود و شاهد بدحجابی و بی حجابی هایی هم بودیم و البته خانم هایی با چهره های آرایش کرده غلیظ و مانتوهایی بدون دکمه! به هر حال شاید این خانم ها هم فکر می کردند قرار است به یک میهمانی خصوصی بروند نه مراسم رسمی قرعه کشی لیگ که قرار است پخش مستقیم شود! نمی دانیم آنها در این شام فوتبالی به دخترخاله ها و پسرخاله هایشان چه نمره ای دادند اما بعید است اهالی فوتبال به سازمان لیگ بخاطر این مراسم نمره قبولی بدهند!

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه