logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

بیش از ۵ هزارمترمربع از معابرآسفالت شد/ کمبود ایستگاه های آتشنشانی در زابل

بیش از ۵ هزارمترمربع از معابرآسفالت شد/ کمبود ایستگاه های آتشنشانی در زابل
شهردار زابل عنوان کرد: با ایجاد نهضت آسفالت در شهرستان زابل طی سه سال گذشته پنج هزار و ۵۰۰ مترمربع در شهرستان زابل آسفالت شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اوشیدا: حمیدرضا نوری در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: اتوماسیون اداری به زودی و برای اولین بار در شهرداری زابل جهت تسریع در ارائه خدمات به ارباب رجوع و نیز کاهش میزان جرائم در سطح پرسنل و همچنین ارائه آمار صحیح و اطلاعات جدید ایجاد شده است.

وی افزود: به منظور ایجاد و برنامه ریزی مناسب در جهت برنامه پنج ساله و کوتاه مدت، شناسایی نقاط ضعف و قوت مدیران و ارائه خدمات بهتر و مطلوبتر اتوماسیون اداری در شهرداری زابل ایجاد شده است.

شهردار زابل خاطرنشان کرد: با شروع نهضت آسفالت طی سه سال گذشته در سطح شهر پنج هزار و ۵۰۰ مترمربع از معابر زابل آسفالت شده که نشان از افزایش ۳۰ درصدی آسفالت در سطح شهرستان دارد.

وی با بیان اینکه با نهضت آسفالت بیشترخیابانهای اصلی وحاشیه شهر آسفالت شده است، تصریح کرد: طی این مدت ۱۱ هزار و ۳۹۰ مترمربع جدول گذاری در سطح شهر انجام شده که بخش اعظم آن در بلوارها بوده است.

نوری ابراز کرد: این جداول از نوع پرسی با عمر مفید ده ساله می باشد که در این راستا شهرداری زابل در جهت توسعه و کیفیت کار تمامی این امور را به بخش خصوصی واگذار کرده و خود تنها وظیفه نظارت را برعهده دارد.

شهردار زابل با اشاره به کمبود ایستگاه های آتش نشانی در سطح شهرستان زابل بیان کرد: بیشتر ایستگاه های آتشنشانی در جنوب شهر قرار دارند و به همین جهت دو ایستگاه آتش نشانی در خیابان های هیرمند شمالی و امام خمینی شمالی در آینده نزدیک ساخته خواهند شد.

وی اظهار کرد: طرح ممیزی ازسال گذشته با هدف متراژ منازل و ثبت و ضبط نرم افزاری آغاز شده که در این راستا ظرف چند ماه آینده ارائه، شناسایی و وصول عوارض سالیانه به صورت قبوض برای مردم صادر که در همان مناطق دریافت عوارض، هزینه خواهد شد.

نوری افزود: تعدادی از اتوبوس هایی که از کارایی لازم برخوردار نیستند مزایده گذاشته می شود و از محل درآمدهای حاصله از مزایده اقدام به خرید اتوبوس های جدید برای ناوگان خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه