logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد:

43هکتار جنگل و مرتع مناطق حفاظت شده استان طعمه حریق شد/برای تجهیزات به خانم ابتکار نامه نوشته ایم

43هکتار جنگل و مرتع مناطق حفاظت شده استان طعمه حریق شد/برای تجهیزات به خانم ابتکار نامه نوشته ایم
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از 43هکتار از جنگل‌ها و مراتع مناطق حفاظت شده این استان طی سال جاری طعمه حریق شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو، اسدالله هاشمی در جمع خبرنگاران فزود: طی سال جاری هشت فقره آتش‌‌سوزی در مناطق حفاظت شده استان کهگیلویه و بویراحمد رخ داده است که در پی این آتش‌ سوزیها 43هکتار از مناطق حفاظت شده استان طعمه حریق شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: البته میزان آخرین آتش ‌سوزی منطقه حفاظت شده دنای شرقی هنوز برآورد نشده است.

هاشمی در خصوص اقدامات پیشگیرانه برای کاهش آتش‌ سوزی جنگل‌ها در مناطق حفاظت شده و تحت پوشش محیط زیست استان تصریح کرد: در حال انجام اقداماتی همچون ایجاد "آتش‌بر" برای پیشگیری از آتش‌ سوزی‌ها و کاهش خسارات وارده در مناطقی که احتمال آتش ‌سوزی وجود دارد و پوشش مرتعی پرپشت و غنی دارند، هستیم.

وی ادامه داد: مراقبت و حساسیت ما برای حفاظت و نگهداری از جنگل‌ها و مراتع در مناطق حفاظت شده بیشتر شده است تا بتوانیم آتش‌ سوزی‌ها را کاهش دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایل بانو،,
,
,
,
,
,
,

عامل بیشتر آتش سوزی ها انسانی است

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه علت بیشتر آتش‌ سوزی‌ها عامل انسانی است، عنوان کرد: مردم، مسافران و گردشگران هنگامی که برای تفریح به دامان طبیعت می‌ روند و اقدام به روشن کردن آتش می کنند قبل از ترک منطقه از خاموش و سرد شدن آتشی که روشن کرده ‌اند مطمئن شوند تا با توجه به پوشش غنی مرتعی و وزش باد به منابع طبیعی و محیط زیست سرایت نکند.

هاشمی تاکید کرد: هر درخت بلوط سالانه 60 تا 70 تن گرد و غبار موجود در هوا را جذب و ته‌نشین می‌‌کند و آلودگی‌‌های موجود در فضا را نیز می‌گیرد.

وی با بیان اینکه تثبیت خاک، نفوذ باران به خاک از دیگر مزایای درختان بلوط است، گفت: باید همه افراد جامعه، مسئولان، تشکل‌های مردم ‌نهاد و مردم برای حفاظت و نگهداری از محیط زیست و منابع طبیعی حساس باشیم و از مردم تقاضا دارم در مواقع آتش ‌سوزی جنگل‌ها با هرچه در توان دارند، کمک و همکاری کنند.

, عامل بیشتر آتش سوزی ها انسانی است, عامل بیشتر آتش سوزی ها انسانی است,
,
,
,
,
,
,

20 درصد جنگل‌های زاگرس در استان کهگیلویه و بویراحمد است

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد افزود: 20 درصد جنگل‌های زاگرس در استان کهگیلویه و بویراحمد است که این میزان هشت درصد آب کشور را تامین می‌‌کند.

هاشمی در خصوص پیگیری‌ها برای تجهیزات و امکانات جهت مهار و خاموش کردن به موقع آتش‌‌سوزی ها گفت: با هماهنگی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نامه‌‌ای به خانم ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست کشور و معاون رئیس جمهور برای استقرار یک فروند بالگرد از نوع آب‌پاش در فرودگاه یاسوج نوشته‌ ایم و پیگیر این مسئله هستیم.

وی ادامه داد: 12درصد خاک استان کهگیلویه و بویراحمد تحت پوشش و مدیریت محیط زیست قرار دارد البته بیشتر مساحت استان تحت پوشش منابع طبیعی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: از تشکل‌های زیست محیطی و منابع طبیعی تقاضا دارم در مواقع آتش‌‌سوزی جنگل‌ها بیش از گذشته پای کار بیایند چرا که در مواقع بحرانی باید همه پای کار باشند و فرقی نمی‌‌کند که آتش سوزی در عرصه‌‌های حفاظت شده یا منابع طبیعی باشد بنابراین حفظ محیط زیست و منابع طبیعی وظیفه همگانی است.

گفتنی است ،استان کهگیلویه و بویراحمد دارای مناطق حفاظت شده، شکار ممنوع و پارک ملی به مساحت 312هزار هکتار است که دارای گونه های گیاهی و جانوری مختلف هستند و 44 گونه گیاهی اندومیک در این مناطق وجود دارد.

, 20 درصد جنگل‌های زاگرس در استان کهگیلویه و بویراحمد است, 20 درصد جنگل‌های زاگرس در استان کهگیلویه و بویراحمد است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه