به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان بیدار؛ انتخابات هر عرصه ای چه شورا، چه ریاست جمهوری و چه مجلس شورای اسلامی همیشه با یکسری جناح بندی هایی همراه بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان بیدار, ؛,اما در این کارزاری که دیگر رفاقت ها از بین رفته و به رقابت های سخت تبدیل می شود مسئله مهم رعایت «اخلاق انتخاباتی» است که در تمامی این انتخابات ها باید رعایت شود.
,البته انتخابات ریاست جمهوری با اما و اگرهایی در نحوه رای گیری همراه بود و البته جناح نامزد شکست خورده پایبندی خود را به مبانی اخلاقی نشان داده و از مبادی قانونی نسبت به رسیدگی تخلفات اقدام کرد، اما فراموش نمی شود که آن جناح دیگر از چه ترفند های تبلیغاتی و تخریب هایی استفاده کرد که به تعبیر خود آقای رئیسی که در یکی از کلیپ های ایشان منتشر شده بود طرف مقابل جنگ روانی به راه انداخته بود و این کارها برای رای آوری اصلا درست نیست!
,حالا انگار در کنار هیاهوی تبلیغاتی ریاست جمهوری متنخب، شورای شهر نیز از برخی از کارها غفلت نکرده اند و چه بسا نسبت های ناروایی را به طرف مقابل داده اند!
,رضا امینی رئیس سابق شورای شهر اصفهان و نفر اول لیست “نجبا” در یکی از سخنرایی هایش برای افتتاح پروژه های منطقه 3 به این موضوع گریزی زد و گفت که در این انتخابات به برخی از افراد نسبت هایی داده شد که اگر درست باشد باید از راه قانونی پیگیری می شد و اگر غلط بوده امیدواریم خداوند این افراد را ببخشد.
,با این حال باید این نکته را هم مدنظر قرار داد که هرکسی که قرار است در شورای شهر حضور داشته باشد باید سابقه ای در مسائل شهری و یا یکی از حوزه های تحخصصی و مورد نیاز شهر داشته باشد.
,با این حال اکثر مردم بدون توجه به این نکته تنها به یک اسم که با تیتر درشت بر بنر های شهری قرار گرفته بود بسنده کرده و تعرفه رای خود را از اسامی این 13 تن پر کردند.
,اعلام کمک اصولگرایان به شورای پنجم
,عباس حاج رسولی ها یکی از افراد پرسابقه شورای شهر اصفهان است که در 18 سال عمر شورای شهر اصفهان حضور دائمی داشته؛ این فرد در اولین جلسه علنی شورای شهر اصفهان پس از انتخابات به شوخی گفته بود که تا به حال اسمم در علی البدل ها نبوده است ولی با این حال می توانم به شورای دوره پنجم کمک کنم.
,این عضو شورا در گفتگویی با خبرنگار اصفهان بیدار در پاسخ به این سوال که علت این انتخاب چه بوده است، گفت: البته این موضوع را باید سرفرصت به دقت بررسی کرد ولی به نظر می رسد که دو دستگی و حتی چند دستگی لیست ها یکی از این علل باشد.
,وی ادامه داد: ما و بزرگان شهر سعی کردیم که یک لیست ارائه شود و در این راه زحمت هایی هم کشیده شد و در حالی که تا دقیقه 90 منتظر ارائه لیستی واحد بودیم این موضوع به هم خورد.
,عضو سابق شورای شهر اصفهان اظهار کرد: البته افرادی هم که خود را اصولگرا می دانستند لیست هایی را ارائه داده بودند که در نهایت طبیعی است که این موضوع باعث شود لیست اصلی و سایر لیست ها نیز رای نیاورد.
,حاج رسولی ها اذعان کرد: در شورای دوره دوم اکثریت افراد اصولگرا در این شورا حاضر بودند و شورای سوم هم به همین منوال بود.
,وی در پایان با آرروزی موفقیت برای اعضای لیست امید اذعان کرد: این افراد هم می توانند به خوبی کارهای خود را پیش ببرند و شهرداری و شورای شهر هم جایگاه خود را در بین مردم پیدا کرده است.
,تلاش برای رای آوری
,فارغ از مباحث قبلی، ناگفته نماند افرادی که در لیست امید قرار گرفته بودند تلاش های فراوانی را برای پیروزی در انتخابات انجام دادند.
,از این حیث نورالله صلواتی دیگر عضو اصولگرای شورای چهارم شهر اصفهان در گفتگو با خبرنگار اصفهان بیدار اذعان کرد: افراد اصلاح طلب تلاش های زیادی را برای حضور در شورای شهر انجام دادند.
,وی افزود: این افراد در صحنه های رای گیری هم حضور داشتند و از تجربیات گذشتگان هم استفاده کردند.
,این عضو سابق شورا همراهی این افراد با ریاست جمهوری را عاملی دیگر دانست که بر انتخاب این افراد موثر بوده است.
,احتمال تغییر خطوط اصلی
,با اینکه در صحن علنی شورای شهر اصفهان در روز شنبه پس از انتخابات و سایر مجامع، مردم و مدیران و اعضای شورای شهر به منتخبان مردم در دوره پنجم تبریک گفته و برای آنان آرزوی موفقیت کرده اند و امید دارند که هماهنگی این منتخبان از لحاظ جناحی می تواند مدیریت شهری را با افزایش سرعت خدمت رسانی همراه کند، اما تغییر در اصول اصلی شورای شهر اصفهان یکی از گمانه زنی هایی است که نسبت به دوره قبلی زده می شود؛ تغییر در اصولی که تا به امروز هزینه های زیادی داشته است، از جمله آنها می توان به اسناد 5 ساله و 20 ساله شهر اصفهان اشاره کرد.
,این اسناد با کارشناسی های متعدد در دوره های 4 گانه شورای شهر اصفهان تبیین شده و طبیعتا برای آنها هزینه زیادی شده است اما نباید فراموش کرد که تمامی اسناد بر مبنای رای عمومی کارشناسان و مدیران شهری که البته مصلحت جناحی در آن جایی ندارد تدوین شده است.
,با این حال موضوعی که همیشه باید مد نظر افراد قرار گیرد مصلحت عمومی و رفع نیاز های شهر و مردم است که باید در این دوره بیش از پیش به آن توجه کرد.
,از سویی دیگر با وجود اینکه تنها تعدادی از افراد شورای جدید سوابق اجرایی آن هم در حیطه مسائل شهری داشته اند، اعضای قبلی در جلسات مختلف به موضوع همکاری با شورای جدید و در اختیار گذاشتن تجارب سخن ها به میان آورده اند تا استفاده از این تجربیات باعث شود، آزمون و خطاهای احتمالی به صفر برسد.
,از این رو به نظر می رسد که برای تسریع در نیل به توسعه شهری لبیک این افراد نباید بی پاسخ بماند.
,گزارش از علی نیکنام
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه