اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

اطرافیانِ آتش‌بیار معرکه؛

مداخله‌ی خانواده‌ها و اختلافاتی که بیشتر می‌شود/ فروپاشی یک زندگی عاشقانه به دست فرشتگان نجات!

مداخله‌ی خانواده‌ها و اختلافاتی که بیشتر می‌شود/ فروپاشی یک زندگی عاشقانه به دست فرشتگان نجات!
زوج‌های جوان به دلیل تجربه کم در حل اختلاف زندگی پای والدین خود را برای حل مشکلات زندگیشان باز می‌کنند که متاسفانه انجام این امر نه تنها باعث حل مشکلات آنان نمی‌گردد بلکه آتش اختلافات را شعله ورتر می‌سازد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، در چند سال اخیر شاهد افزایش معضل طلاق در کشور و به تبع آن در آذربایجان‌شرقی هستیم و یکی از عوامل فروپاشی زندگی زوج‌های جوان مداخله‌گری خانواده‌هاست، والدین یعنی دلسوزان واقعی فرزندان بدون دلیل و منطق باعث جدایی فرزندانشان از همسر و در نهایت سستی بنیان خانواده آن‌ها می‌شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

در زمان‌های قدیم مداخله‌گری خانواده‌ها صرفا برای خیرخواهی و خوشبختی فرزندانشان بود، اما متاسفانه امروزه والدین مهارت چگونه دخالت خود برای بهتر شدن وضعیت فرزندانشان را از دست داده‌ و طلاق را حل تمام مشکلات و پایان راه می‌دانند.

,

خانواده‌ها با نگرش یک جانبه تمام گناه‌ها را به سر عروس یا داماد خود می‌اندازند و با به نفع خود تمام کردن ماجرا طرح نقشه جدایی فرزندان خود را می‌ریزند. این والدین حتی اجازه تصمیم‌گیری برای فرزندان خود را نمی‌دهند و خود به تنهایی به وارد میدان عمل شده و با تصمیم گیری به جای فرزندان، آنان را از یکدیگر جدا می‌کنند.  

,

در دهه‌های قبل وقتی زوج جوانی با یکدیگر اختلاف پیدا کرده و درگیر می‌شدند بزرگان فامیل و محله برای حل مشکلات‌شان میانجی‌گری می‌کردند، اما در حال حاضر با شروع اختلافات در خانواده‌ها به خصوص در زوج‌های جوان نه تنها بزرگان فامیل به آنها بی‌اعتنایی می‌کنند، بلکه همسایه‌ها نیز اقدام به تعرض کرده و خواستار اسباب کشی هر چه زودتر آنها از محل سکونت‌شان می‌شوند و هیچ کسی برای حل مشکل یکدیگر پا به میان نمی‌گذارد و زوج‌های جوان نیز بنا به کوچک بودن دایره تجریبیات‌شان از زندگی، اقدام به ترکِ خانه و در نهایت دست به طلاق می‌زنند که با گذشت زمان این پدیده شوم در جامعه گسترش پیدا می‌کند.  

,

جوانان در وهله نخست باید خود برای حل مشکلات زندگی راه و چاره‌ای بیاندیشند، چرا که کلاف تمام مشکلات به دست آنها حل شدنی است نه خانواده‌ها، زوج‌های جوان هم باید بر این امر واقف باشند که دخالت  والدین نه تنها در حل مشکلات تاثیر گذار نیست، بلکه آنها یک مشکل کوچک را به یک مشکل بزرگتر تبدیل کرده و در این صورت هیچ راهی برای حل آن مشکل پیدا نمی‌شود. جوانان باید برای حل مشکلات زندگی خود در وهله اول خود و در وهله دوم به مشاوره مراجعه کنند تا مشکلاتشان بدون سر و صدا پایان پذیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه