logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

با حضور مسئولان استانی؛

مرکز "مهر خانواده" در قزوین افتتاح شد

مرکز "مهر خانواده" در قزوین افتتاح شد
نخستین مرکز "مهر خانواده" ویژه کودکان در معرض آسیب، با حضور مسئولین استانی در قزوین افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ مراسم افتتاح اولین "مرکز مهر خانواده" ویژه کودکان در معرض آسیب با حضور مسئولین استانی در قزوین برگزار شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

علیرضا وارثی مدیرکل بهزیستی استان قزوین در این مراسم اظهار کرد: این طرح توسط معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و با همکاری بهزیستی استان اجرایی شد. 
,
,
, ,
وی افزود: پیش از این فرزندان طلاق در کلانتری‌ها اجازه ملاقات والدین خود را پیدا می‌کردند و از آنجا که حضانت کودک به یکی از والدین سپرده شده بود لذا والدِ دیگر، در زمانی که توسط دادگاه تعیین شده بود می‌توانست فرزندش را در کلانتری ملاقات کند. 

مدیرکل بهزیستی استان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرایط کلانتری‌ها برای حضور کودک مناسب نبوده و تاثیرات روحی و روانی مطلوبی برای فرزندان نداشت لذا معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری طرحی را با عنوان مرکز ملاقات فرزندان طلاق معرفی کرد تا والدین بتوانند با کودکان خود در خارج از محیط کلانتری دیدار کنند. 

این مسئول تصریح کرد: براین اساس تفاهم‌نامه‌ای با سازمان بهزیستی امضاء شد و با در اختیار قرار دادن فضای لازم برای این کار از سوی بهزیستی، امروز و طی این مراسم "مرکز مهر خانواده" در مرکز مداخله در بحران یا اورژانس اجتماعی شهرستان قزوین افتتاح شد. 

وی عنوان کرد: دو تن از نیروهای بهزیستی به عنوان روانشناس و مددکار در اجرای این طرح حضور دارند و بنا است تا از این به بعد فرزندان طلاق، در این مکان والد خود را ملاقات کنند. 

مدیرکل بهزیستی استان قزوین در پایان بیان کرد: با افتتاح این مرکز زمینه‌ای فراهم شد تا فرزندان محصول طلاق با آرامش والدین خود را ببیند ضمن اینکه خدمات مشاوره‌ای تخصصی نیز به آنها ارائه می‌شود. 

جمال انصاری رئیس‌کل دادگستری استان قزوین نیز در این مراسم اظهار کرد: برنامه افتتاح مرکز "مهر خانواده" یکی از موضوعات در دستور کار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قوه قضائیه بود. 

وی افزود: یکی از مشکلاتی که پیرامون پرونده‌های مربوط به طلاق با آن مواجه هستیم موضوع ملاقات اطفال مشترک والدینی است که از هم جدا شده‌اند چراکه معمولا تا به امروز این ملاقات‌ها در مراجع انتظامی یا محل دادگستری انجام می‌شد که مناسب شرایط روحی و روانی کودکان نبود. 

این مسئول اضافه کرد: از این رو قوه قضائیه این طرح را به منظور کاهش آسیب‌های روحی و روانی طلاق بر کودکان درنظر گرفت که در این راستا سازمان بهزیستی همکاری مناسبی برای اجرای طرح داشت. 

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه