logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

به همت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زابل؛

طرح تابستانی نشاط معنوی در شهرستان زابل اجرا می شود

طرح تابستانی نشاط معنوی در شهرستان زابل اجرا می شود
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زابل عنوان کرد: به همت اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زابل طرح تابستانی نشاط معنوی ویژه برادران اجرا می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل بامری در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: طرح تابستانی نشاط معنوی با شعار آموزش، معنویت و شادی برای دانش آموزان مقاطع چهارم، پنجم، ششم، هفتم، هشتم و نهم برگزار می شود.

وی افزود: علاقمندان می توانند از ۳۰ خرداد تا ۱۶ تیرماه با مراجعه به خیابان شهدا سازمان اوقاف و امور خیریه در این طرح ثبت نام کنند تا از اوقات فراغت خود به بهترین نحو بهره برداری کنند.

حجت الاسلام بامری خاطرنشان کرد: علمی و آموزشی یکی از زمینه های طرح اوقات فراغت شهرستان زابل است که شامل روانخوانی، تجوید و حفظ قران، احکام دینی و اعتقادات می باشد.

وی تصریح کرد: زمینه تفریحی و تربیتی نیز شامل اردوهای تفریحی، برگزاری مسابقات، برنامه های تربیتی و افزایش خلاقیت می باشد که با انجام این امور دانش آموزان محروم منطقه که توانایی سفر ندارند نیز می توانند با امکانات اداره به اردو روند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان زابل بیان کرد: در زمینه ورزشی نیز دانش آموزان می توانند در رشته های فوتسال، شنا، فوتسال دستی و تنیس روی میز فعالیت کنند و از این طریق انرژی و هیجان خود را به بهترین شکل خالی کنند.

وی ادامه داد: کلاس ها از ۱۷ تیرماه آغاز و تا ۲۶ مرداد ماه در محل بلوار بسیج حوزه علمیه خواهران ادامه خواهد داشت بنابراین علاقمندان می توانند با فراغ بال و اطمینان خاطر در این دوره از کلاس ها حضور یابند.

حجت الاسلام بامری تصریح کرد: مسابقه کتابخوانی با موضوع حضرت خدیجه کبری با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه و گروه تبلیغی رهروان ثقلین با هدف آشنایی بیشتر اقشار مختلف جامعه با شخصیت حضرت خدیجه در مصلی المهدی زابل با حضور چشمگیر دوستداران این بانوی بزرگوار برگزار شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه