نامه تولیدکنندگان جوراب به وزیر صنعت+عکس
واردات جوراب را متوقف کنید!
تولیدکنندگان و فروشندگان کالای کشباف و جوراب تهران با ارسال نامه ای به وزیر صنعت خواستار ممنوعیت وارد جوراب به کشور شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کالای کشباف و جوراب تهران با ارسال نامه ای به وزیر صنعت خواستار ممنوعیت وارد جوراب به کشور برای حمایت از تولیدکننده داخلی شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در بخشی از نامه تولیدکنندگان جوراب کشور به وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده است: تولیدکنندگان رسته جوراب بافی این اتحادیه با تعداد 857 کارگاه شاغل(صرفاً در تهران) و تعداد حدود 4 برابر این آمار در سایر شهرستانها قادر به تولید و تأمین 100 درصد نیاز جوراب مورد تقاضای کشور در انواع زنانه و مردانه و ... هستیم لذا برای جلوگیری از ورود کالاهایی که توان تولید آن در داخل کشور وجود دارد و به منظور حمایت از تولید داخلی برای مدت حداقل یک سال به صورت آزمایشی از ورود انواع جوراب به کشور جلوگیری کنید. بدیهی است که وضعیت بازار و عملکرد یک ساله بعد از اجرای چنین تصمیمی مسئولین امر را در ادامه یا توقف آن مخیر خواهد نمود.
,

]
ارسال دیدگاه