logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سرپرست فرماندهی انتظامی خاش:

تعامل آموزش و پرورش و نیروی انتظامی سبب کاهش ناهنجاری اجتماعی می شود/ امضاء تفاهم نامه همکاری بین مدارس و پلیس خاش

تعامل آموزش و پرورش و نیروی انتظامی سبب کاهش ناهنجاری اجتماعی می شود/ امضاء تفاهم نامه همکاری بین مدارس و پلیس خاش
فرمانده انتظامی شهرستان خاش گفت: تعامل آموزش و پرورش و نیروی انتظامی سبب ارتقاء فرهنگ، کاهش و جلوگیری از ناهنجاری و آسیب‌های اجتماعی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از تفتان ما، سرهنگ احمد ثمره حسینی در دیدار با پرسنل آموزش و پرورش شهرستان شهرستان خاش، با بیان اینکه باید بین آموزش و پرورش و نیروی انتظامی تعامل باشد، اظهار کرد: آموزش و پرورش بهترین مکان علم آموزی و تهذیب نفس دانش آموزان جامعه است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا , تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

وی تصریح کرد: اگر تعامل و همکاری میان پلیس و آموزش و پرورش در زمینه آموزش و آگاهسازی دانش آموزان وجود نداشته باشد، جامعه دچار مشکلات عدیده ای می شود و دانش آموزان اولین گروهی هستند که در این راه قربانی خواهند شد.

,

وی با بیان اینکه دانش‌ آموزان امیدهای آینده کشور هستند، افزود: باید با فرهنگ سازی صحیح در نهاد مدرسه و خانواده در راستای عمل به قانون تربیت شوند تا بتوانند آینده کشور را با رعایت قانون و مقررات و با افزایش اگاهی و رشد علمی در امنیت کامل رقم بزنند.

,

سرهنگ ثمره حسینی با بیان اینکه آموزش و پرورش اولین نقطه شروع زندگی عمومی و جمعی برای فرزندان است، گفت: اگر تعامل و همکاری میان پلیس و آموزش و پرورش در زمینه آموزشی و آگاهسازی فعال باشد و دانش اموزان با معضلات موجود و راهکار های آن اشنایی داشته باشند قطعا در روند زندگی و پیشرفت تحصیلی این عزیزان موثر خواهد بود.

,

وی با بیان اینکه رویکرد پلیس همواره یک رویکرد جامعه‌ محور است، ادامه داد: رویکرد جامعه محور با توسعه علم و آگاهی در کنار امنیت بدست می آید و در تأمین امنیت جامعه بایستی همه دستگاه ها و نهادهای دولتی علی‌الخصوص آموزش و پرورش مشارکت داشته باشند که ثمره این مشارکت امنیت اجتماعی پایدار و کاهش آسیب اجتماعی خواهد شد.

,

سرهنگ ثمره حسینی اذعان کرد: بهترین راه ممکن برای ایجاد امنیت و آرامش این است که هر یک از افراد جامعه در راستای کاری خود احساس مسئولیت کند.

,

وی اظهار کرد: باید هرشخص خود را در تولید امنیت سهیم بداند و آموزش و پرورش به عنوان اولین نهاد و دنیای بیرونی فرزندان کشور بایستی با فرهنگ سازی صحیح در نهاد مدرسه و سپس خانواده در جهت عمل به قانون تربیت شوند و نقش خود را در خصوص حفظ و ارتقاء امنیت انجام دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه