logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ:

پیش بینی برداشت ۴۰ هزار تن گندم از اراضی شاهین دژ

پیش بینی برداشت ۴۰ هزار تن گندم از اراضی شاهین دژ
مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ گفت: امسال حدود ۳۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان شاهین دژ زیر کشت گندم قرار گرفته اند که پیش بینی برداشت نزدیک به ۳۵ هزار تن گندم را از اراضی تحت کشت شاهین دژ را داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاهین پیام سعید خدایی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان شاهین دژ در گفتگو با خبر نگار شاهین پیام گفت : امسال حدود ۳۰ هزار هکتار از اراضی شهرستان شاهین دژ زیر کشت گندم قرار گرفته اند که از این میزان ۴ هزار هکتار بصورت آبی و ۲۶ هزار هکتار بصورت دیم کاشت شده اند و با شرایطی احتسابی کاهش نزولات جوی طی بهار امسال پیش بینی برداشت نزدیک به ۴۰ هزار تن گندم را از اراضی تحت کشت شاهین دژ را داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین پیام,

وی افزود : اکیپ کنترل و نظارت بر برداشت با حضور در محل های برداشت وظیفه معاینه فنی و جلوگیری از ضایعات و ریزش محصول را دارند.

,

مدیر جهاد کشاورزی شاهین دژ اظهار داشت : مراکز خرید گندم آماده خرید گندم مازاد بر نیاز کشاورزان هستند که با اخذ معرفی نامه از مراکز جهاد کشاورزی و زیر نظر همکاران مستقر در این مراکز خواهند توانست گندم مازاد خود را تحویل دهند.

,

این مقام مسئول ارقام کاشته شده برای گندم آبی را عمدتا پیشگام و زرین و برای گندم دیم ارقام هما،سرداری و آذر ۲ عنوان کرد که عملکرد خوبی را نشان میدهند.

,

خدایی در پایان میزان متوسط تولید ارقام آبی را ۴٫۲ تن و ارقام دیم را ۸۰۰ کیلو گرم در هکتار اعلام کرد.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه