اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان:

رئیس جمهور تعیین کننده اولویت سیاسی نظام نیست/ ایران برای دستیابی به اهداف خود باید قدرت اول منطقه باشد

رئیس جمهور تعیین کننده اولویت سیاسی نظام نیست/ ایران برای دستیابی به اهداف خود باید قدرت اول منطقه باشد
عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان با بیان اینکه رئیس جمهور تعیین کننده اولویت سیاسی نظام نیست، مطرح کرد: ایران برای اینکه به اهداف خود دسترسی داشته باشد باید تلاش کند تا قدرت اول منطقه باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد دوستار در گفتگو با خبرنگار ۸دی، در واکنش به اظهارات جدید رئیس جمهور مبنی بر اینکه ضرورتی ندارد که ایران قدرت اول منطقه شود، اظهار داشت: تعیین کننده اولویت سیاسی نظام کشور ما با رئیس جمهور نیست.
وی افزود: اولویت اول تعیین کننده اصلی قدرت در کشور مقام معظم رهبری و پشتوانه مردمی است.
عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان با اشاره به وضعیت ایران در عرصه دیپلماسی قبل از انقلاب و با بیان اینکه ایران همیشه کشوری حاشیه نشین بود، گفت: کاری که امام با انقلاب انجام داد بیرون آوردن انقلاب اسلامی از حاشیه به بطن جامعه بود.
رئیس اسبق دانشگاه پیام نور گیلان با اشاره به اینکه اکنون بدون حضور ایران بسیاری از مشکلات در جوامع بین المللی قابل حل نیست، تصریح کرد: رئیس جمهور مجری دستورات مقام معظم رهبری و سیاست های کلی نظام است.
دوستار با تاکید بر اصل توانمندی سازی نظام در مقابل جهان، افزود: باید توانمندی خود را ارتقا بدهیم و تلاش کنیم نه تنها قدرت منطقه بلکه در سطح جهان هم حرف برای گفتن داشته باشیم و در مقابل زیاده خواهی های کشور ها در مقابل کشور های مستضعف دفاع کنیم.
وی با اشاره به اینکه در عرصه ای که همه جا زور و قدرت حاکم است زمانی می توانیم ابراز قدرت کنیم که قوی باشیم، خاطرنشان کرد: باید به گونه ای در منطقه حاضر شویم که نه عرصه بر ما تنگ شود و از طرفی دیگر چتر حمایتی برای کشور های مستضعف جهان نیز بگیریم.
عضو هیئت علمی دانشگاه گیلان گفت: اگر قرار است ایران در عرصه های بین المللی حضور داشته باشد باید حرف برای گفتن داشته باشد.
رئیس اسبق دانشگاه پیام نور گیلان افزود: وقتی ایران در عرصه های امنیتی، اقتصادی و غیره حرف برای گفتن داشته باشیم به راحتی می تواند در عرصه مذاکرات حاضر شویم و امتیاز بگیریم.
دوستار با بیان اینکه اگر توانمند نباشیم نمی توانیم امتیاز بگیریم، گفت: اگر قرار بر این باشد که ایران در محور قرار بگیرد نیازمندیم که کشور را مقتدر کنیم و قدرت اول منطقه ای باشیم.
وی خاطرنشان کرد: باید تمام تلاش و کوشش ما این باشد که در منطقه حرف اول را بزنیم که هم بتوانیم مسیر پیشرفت خود را داشته باشیم و هم بتوانیم از مظلومان دفاع کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه