logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استاندار خوزستان:

بدنبال راهکاری برای رفع موانع زیست محیطی جاده میانبر مسجدسلیمان هستیم

بدنبال راهکاری برای رفع موانع زیست محیطی جاده میانبر مسجدسلیمان هستیم
شریعتی ادامه داد:در تلاشیم در یک برنامه زمانی 2 الی 3 ساله بتدریج عقب ماندگی های استان در حوزه راه را نسبت به استانداردهای کشوری جبران نمائیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  آسماری,غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان طی سفری چند ساعته به مسجدسلیمان به همراه دکتر حاج محمدی مشاور عالی سازمان برنامه و بودجه کشور ,علی عسگر ظاهری نماینده مسجدسلیمان,دکتر حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی  خوزستان,مهندس رحمانی مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان و علیرضا گوروئی فرماندار شهرستان و جمعی از مسئولین از چاه نفت شماره یک,چشمه های جوشان نفت در منطقه سی برنج وعملیات اجرائی جاده کمربندی مسجدسلیمان بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  آسماری,
 
,
استاندارخوزستان در حاشیه بازدید از جاده کمربندی مسجدسلیمان در گفتگو با خبرنگار ما گفت:پیرو جلسه ای که همراه با نمایندگان استان با دکتر نوبخت ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور در رابطه با وضعیت راههای استان داشتیم دکتر حاج محمدی مشاور عالی این سازمان در سفری 3 روزه از وضعیت راههای خوزستان بازدید خواهند داشت.
,
 
,
وی با بیان اینکه میزان اعتبارات راه استان نسبت به حجم کارها کافی نبوده افزود:امیدواریم در پایان سفر مشاور عالی سازمان برنامه و بودجه جمع بندی خوبی داشته باشیم و اعتبارات کافی برای فعال تر شدن پروژه های راهسازی استان تخصیص داده شود.
,
 
,
شریعتی ادامه داد:در تلاشیم در یک برنامه   زمانی 2 الی 3 ساله بتدریج عقب ماندگی های استان در حوزه  راه را نسبت به استانداردهای کشوری جبران نمائیم.
,
 
,
استاندار خوزستان در رابطه با آخرین وضعیت پیگیری رفع موانع پیش روی جاده میانبر اهواز-مسجدسلیمان عنوان داشت:در تلاشیم راهکار مناسبی برای رفع موانع زیست محیطی این محور بیابیم تا دغدغه سازمان محیط زیست رفع شود و با اجرای این پروژه رضایت مردم مسجدسلیمان در رابطه با این جاده را جلب نماییم.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه