به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خطب شکن؛ نشست هماهنگی پیشگیری و مقابله با آتش سوزی جنگل ها و مراتع شهرستان با حضور معاون فرماندار و جمعی از رؤسای ادارات صبح امروز در فرمانداری آران و بیدگل تشکیل شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خطب شکن,معاون فرماندار آران و بیدگل در این نشست با بیان این که ۶۳درصد از مساحت شهرستان را مناطق بیابانی تشکیل داده است گفت: با توجه به وسعت قابل توجه مراتع و جنگل ها در این شهرستان، حفظ و حراست از این نعمات خدادادی و اتخاذ تدابیر لازم برای پیشگیری از وقوع هر گونه حادثه ضروری است.
,علی محمد یوسفیان جنگل ها و مراتع را سرمایه ملی و عاملی مهم در پیشگیری از پیشروی بیابان و بروز پدیده گرد و غبار در شهرها و روستاها دانست و اظهار کرد: ارتقای سطح آگاهی مردم و آموزش فرهنگ عمومی حفظ عرصه های منابع طبیعی و زیست محیطی و همکاری بین بخشی و مشارکت همه نهادها در اجرای طرح های پیشگیرانه در سطح شهرستان از اهمیت خاصی برخوردار است.
,رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آران و بیدگل نیز در این نشست تصریح کرد:در این شهرستان ۱۲۰ هزار هکتار جنگل های دست کاشت وجود دارد که ۴۰ درصد جنگل های دست کاشت استان اصفهان را شامل می شود.
,رضا شفیعی افزود: تغییرات اقلیمی، افزایش گرما، کمبود نزولات جوی، کم آبی، خشکسالی های متعدد در چند سال اخیر، عدم رعایت اصول ایمنی و سهل انگاری افراد از مهم ترین عوامل تخریب عرصه های منابع طبیعی و مراتع در آران و بیدگل است.
,وی تاکید کرد: گرمای بی سابقه هوا در سال جاری که منجر به خشک شدن سریع علوفه مراتع و شاخه های درختان شده است هم مزید بر علت شده و احتمال وقوع حادثه آتش سوزی در مراتع شهرستان را تشدید کرده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه