به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید محمد علی عدنانی در گفتگو با کلار، اظهار داشت: ارکان حکومت اسلامی بر چهار پایه اقامه نماز، پرداخت زکات، امر به معروف و نهی از منکر بنا شده که در کنار آنها عدالت اجتماعی و اقتصادی، معنویت و رشد و کمال انسانی شکل می گیرد.
وی گفت: ارکان های چهارگانه در جامعه اسلامی همانند نخ تسبیهی هستند که برای تمام افراد موجب منفعت، خیر و برکت می شود اما اگر ضعف و گسستگی ایجاد شود عظمت، ارزش و جایگاه بین ستون ها از بین می رود.
عدنانی گفت: اگر چه در قانون اساسی برای امر به معروف راهکار و در قوه قضاییه ضابطین قضایی وجود دارد اما عملا اگر شخصی بخواهد در مقابل منکری ایستادگی کند متاسفانه هیچ ارگان و نهادی از او حمایت نمی کند.
عدم حمایت از آمرین به معروف عامل گستاخی اراذل در جامعه
وی، عدم حمایت نهادها و ارگان ها را یکی از عوامل ترک امر به معروف در جامعه دانست و گفت: وقتی که شخص بخواهد در مقابل منکری تذکر بدهد و ارگانی از او حمایت نکند اراذل و اوباش به راحتی معصیت و گناه می کنند و آمران به معروف را مورد توهین و تمسخر قرار می دهند.
این فعال مذهبی ضمن بیان این که قوه قضائیه باید ساز و کاری جدیدی برای امر به معروف و نهی از منکر طراحی کند، افزود: امر به معروف یک اصل عقلایی و منطقی است که در طول تاریخ بشریت، ادیان الهی و تمدن ها وجود دارد.
وی در ادامه حسن و قبح عقلی را برگرفته از امر به معروف دانست و گفت: همه افراد نسبت به کارهای خوب و نیک واکنش مثبت و در برابر اعمال قبیح واکنش منفی نشان می دهند.
اجرای حدود الهی مانع از وقوع منکرات می شود
عدنانی با اشاره به این که متاسفانه امروز به خاطر مصلحت اندیشی های افراد گناه و معصیت های بسیاری در جامعه رخ می دهد، گفت: همه نهادها و افراد جامعه وظیفه دارند در مقابل دین احساس مسئولیت کنند.
وی با تاکید بر این که امر به معروف یک وظیفه دینی برای همه افراد جامعه است، گفت: متاسفانه قانون به قدری شفاف شده که اراذل و اوباش از تمام راهکارهای آن اطلاع دارند و به راحتی گناه و معصیت می کنند.
عدنانی یکی از بهترین راهکارها در جامعه سلامی را اجرای حدود الهی دانست و گفت: اگر حدود الهی به طور کامل اجرا شود دیگر منکری در جامعه رخ نمی دهد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
, عدم حمایت از آمرین به معروف عامل گستاخی اراذل در جامعه,
,
,
,
,
,
,
,
, اجرای حدود الهی مانع از وقوع منکرات می شود,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه