logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

اختلاف‌نظرهای سیاسی نباید مانع از آبادانی شهر و روستاها شود

اختلاف‌نظرهای سیاسی نباید مانع از آبادانی شهر و روستاها شود
نماینده مردم شهرستان‌های فاروج و قوچان در مجلس شورای اسلامی ضمن محترم شمردن تمام افکار و سلایق مختلف، هدف نهایی مشترک همه شوراها را عمران و آبادانی شهر و روستا دانسته و افزود: نباید این اختلاف‌نظرهای سیاسی مانع آبادانی شهر و روستاها شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه فاروج؛ هادی شوشتری در جمع شوراهای اسلامی شهر و روستا شهرستان قوچان، مأموریت اصلی اعضای شورای اسلامی را تهیه و تدوین برنامه چهارساله بر اساس فعالیت‌های کارشناسی دانسته و اظهار داشت: شهروندان در انتخابات نمایندگان خودشان را برمی‌گزینند تا آن‌ها به نمایندگی از شهروندان مدیریت امور شهر و روستا را به دست‌گیرند. این منتخبین باید در شوراهای اسلامی دوره پنجم شهر و روستا، برنامه‌ای با افق چهارساله انتخاب کنند که بهترین راه برای تهیه این برنامه و هدف چهارساله، برگزاری جلسات با نخبگان محلی، مدیران و کارشناسان مختلف است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه فاروج,

.

,

وی در ادامه افزود: شوراها باید به بررسی وظایف قانونی و محدوده اختیارات خود برای جلوگیری از تداخل مأموریت‌ها بپردازند، در ترکیب شوراهای شهر و روستا افراد مختلف با سلایق متفاوتی حضور دارند اما مأموریت اصلی آن‌ها عمران و آبادانی شهر و روستا است.

,

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با تأکید بر اینکه شوراها باید به موضوعات اساسی بپردازند، اظهار داشت: برگزاری جلسات شوراها باید به‌صورت منظم و برنامه‌ریزی‌شده در دستور کار قرار بگیرد و در آن به‌جای پرداختن به موضوعات فی‌البداهه، باید با وحدت به موضوعات اساسی شهری و روستایی بپردازیم.

,

وی در ادامه افزود: شوراها فقط باید متمرکز به بخش عمران و آبادانی شهر و روستا باشند تا بتوانند در جهت پیشرفت و توسعه گام بردارند؛ اگر توان و انرژی خودمان را روی عمران، آبادانی و سرمایه‌گذاری متمرکز کنیم دیگر فرصتی برای سایر موضوعات غیرضروری نخواهیم داشت.

,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه