logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

تصمیمات پشت پرده مسئولین دوباره گل کاشت

تصمیمات پشت پرده مسئولین دوباره گل کاشت
رئیس کمیسیون مطالبات مردمی شورای اسلامی شهر دیر در خصوص انتقال مقرر ادارات دیر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مطاف24  به گزارش واصله از رئیس کمیسیون مطالبات مردمی شورای اسلامی شهر دیر در خصوص انتقال مقرر ادارات دیر مبنی بر اینکه با تلاش و کوشش های مسئولین بعضی از ادارات در دیر مستقل گردیده است ولی با بی مهری هایی که نسبت به شهر دیر از طرف مسئولین چندین سال است صورت میپذیرد و سالی چند اداره از دیر به شهر همجوار انتقال می یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مطاف24,

با توجه به اینکه دیر در منطقه ای نفت خیز که دارای ۲۹ حلقه چاه نفتی وسوق الجیشی قرار گرفته است و تا آینده ای نه چندان دور شاهد هجوم شرکتهای داخلی و خارجی قرار میگیرد و به جمعیت آن اضافه خواهد شد و مستلزم استقرار ادارجات در دیر می باشد.

,

بنا به گزارش و درخواست مسئولین استان و طی تشکیل جلسات محرمانه ای که در فرمانداری دیر  با حضور جناب آقای رستمی دیروز انجام پذیرفته است و تصمیم بر این گردیده اداره مسکن و شهرسازی هم تا هفته آینده  به شهر کنگان انتقال یابد با توجه به اینکه دیر دارای ۴ شهر بردخون .بردستان .آبدان.بردستان.و دوراهک تحت پوشش دارد . فلذا حقیر با توجه به اینکه از نظر قانون نماینده و زبان گویای مردمی هستم و به عنوان رئیس کمیسیون مطالبات مردمی و حقوقی شورای شهر بر عهده دارم هم بعنوان یک اخطار جدی به مسئولین رده بالا و مسئولین شهرستان اعم از فرماندار و غیره استدعای عاجزانه دارم نسبت به انتقال آن اداره از تصمیم خود صرف نظر نموده و از اجهاف در حق مردم شهرستان دیر برای همیشه صرف نظر فرمایید و الا شکایت همه شما به مقام معظم رهبری خواهم نمود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه