اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

بیانیه رئیس مجلس در محکومیت جنایات اسرائیل

بیانیه رئیس مجلس در محکومیت جنایات اسرائیل
علی لاریجانی بیانیه ای را درباره جنایات اخیر رژیم صهیونیستی صادر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیانیه رئیس مجلس در محکومیت جنایات اخیر رژیم صهیونیستی به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

حوادث تاسف بار روز های اخیر در مسجد الاقصی و اقدامات خشونت بار صهیونیست ها که منجر به شهادت چهار شهروند فلسطینی و زخمی شدن بیش از چهارصد نفر از صاحبان اصلی سرزمین فلسطین گردید، قلب هر انسان آزاده ای را می فشرد. این وقایع دردناک که در راستای یهودی سازی کامل قدس شریف و تسلط رژیم صهیونیستی بر قدس شرقی می باشد، بار دیگر خوی غیر انسانی این رژیم اشغالگر را برای  جهانیان نمایان ساخت.

,

واکنش گسترده و قابل انتظار ملت های مسلمان و ابراز انزجار و تنفر از اقدامات بی شرمانه رژیم صهیونیستی در ممانعت از ورود نماز گزاران به مسجد الاقصی، بار دیگر نشان داد که غصب سرزمین فلسطین و قدس شریف درد مشترک همه امت اسلامی است و جهان اسلام علی رغم مناقشات سیاسی و درگیری با تروریسم تکفیری، تجاوز به مسجد و معراجگاه نبی اکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم را خط قرمز خود دانسته و با حساسیت و نگرانی زائد الوصفی تحولات فلسطین را دنبال می کند.

,

مجلس شورای اسلامی ضمن ارج نهادن بر تلاش مشروع ملت فلسطین برای رهایی سرزمین خود از اشغال، بر مسئولیت مشترک همه پارلمان ها به ویژه پارلمان کشورهای اسلامی و همچنین نهاد ها و سازمان های بین المللی به منظور جلوگیری از اقدامات ضد بشری رژیم اشغالگر قدس تاکید می نماید و همسو با ملت های مسلمان و آزادگان جهان، هتک حرمت مسجد الاقصی وکشتار ساکنان مسلمان قدس را محکوم نموده و بر حمایت همه جانبه خود از مردم غیور فلسطین در مبارزات رهایی بخش خود تاکید می نماید و خواستار برخورد جدی نهاد ها و سازمان های بین المللی با این اقدامات ضد بشری رژیم صهیونیستی است.

,

اینجانب با استناد به بیانیه ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از فلسطین، از دبیرخانه کنفرانس می خواهم که تمامی ظرفیت های پارلمانی، دولتی و مردمی حامیان فلسطین را در جهت توقف قدامات ضد بشری صهیونیستی از جمله جلوگیری از هتک حرمت مسجدالاقصی و توقف کشتار مردم مظلوم فلسطین به کار بندد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه