logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور:

دهه کرامت فرصتی برای ابراز محبت به اهل بیت(ع)/هجرت امام رضا(ع) موجب ترویج اخلاق و آداب رضوی شد

دهه کرامت فرصتی برای ابراز محبت به اهل بیت(ع)/هجرت امام رضا(ع) موجب ترویج اخلاق و آداب رضوی شد
دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: یکی از برکات هجرت های به ظاهر اجباری با مهندسی فرهنگی اهل بیت(ع)و به ویژه امام رضا(ع) و امامزادگان، انتشار اخلاق و آداب رضوی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از ندای تفرش، حجت الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی، دبیر ستاد عالی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور در مراسم اختتامیه همایش استانی علمی پژوهشی اخلاق و آداب رضوی که در مجتمع فرهنگی پروفسور حسابی شهرستان تفرش برگزار شد، با بیان این مطلب که دهه کرامت دهه ارتقای معرفت است گفت:‌ فرهنگ رضوی سال های سال است که ایران را در مقابل حوادث و طوفان اقتصادی بیمه کرده است و این دهه با برکت، فرصت مناسبی برای ایجاد روش های موفقیت آمیز در مقابله با آسیب های اجتماعی، احیای هویت اسلامی و گفتمان رضوی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش,

, , ,

حجت الاسلام سلیمانی اظهار کرد: یکی از آموزه‌های رضوی توجه به قرآن کریم است، همان‌طور که امام رضا(ع) فرمودند: «هر نکته‌ای را بیان می‌کنم، آدرس قرآنی آن را از من مطالبه کنید.»

,

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور تصریح کرد: هجرت پیامبر گرامی اسلام(ص) مبدا تاریخ است، دومین هجرت مهم تاریخ، هجرت امام حسین(ع) از مدینه به مکه و از مکه به کربلا است که آنچه از اسلام باقی است، یادگار این هجرت است؛ هجرت سوم، هجرت امام رضا(ع) از مدینه به مرو و سپس به ایران است که تحولات اخلاقی، اجتماعی و فکری ماحصل این هجرت است و مناظرات، گفتگو ها و مباحث ایشان سرچشمه معارف ایران شد.

, دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور تصریح کرد: هجرت پیامبر گرامی اسلام(ص) مبدا تاریخ است، دومین هجرت مهم تاریخ، هجرت امام حسین(ع) از مدینه به مکه و از مکه به کربلا است که آنچه از اسلام باقی است، یادگار این هجرت است؛ هجرت سوم، هجرت امام رضا(ع) از مدینه به مرو و سپس به ایران است که تحولات اخلاقی، اجتماعی و فکری ماحصل این هجرت است و مناظرات، گفتگو ها و مباحث ایشان سرچشمه معارف ایران شد.,

وی با بیان اینکه ادامه داد: هجرت های به ظاهر اجباری با مهندسی فرهنگی که اهل بیت(ع) و امامزادگان داشتند تبدیل به یک حرکت فرهنگی مذهبی بزرگ شد و یکی از برکات این هجرت ها انتشار اخلاق و آداب رضوی است.

,  و یکی از برکات این هجرت ها انتشار اخلاق و آداب رضوی است.,

حجت الاسلام سلیمانی افزود: سیره رضوی برگرفته از اخلاق نبوی است و خوب است که هر مسلمان و بچه شیعه به بهانه دهه کرامت حداقل یک کتاب از امام رضا(ع) یا کتب دینی مطالعه کند.

,

رئیس شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت، رمز پیشرفت امروز را بازگشت به فرهنگ قرآن و اهل بیت(ع) دانست و تصریح کرد: دهه کرامت فرصتی برای اظهار محبت به ساحت اهل بیت(ع) و شکرگزاری به خداوند به جهت افتخار میزبانی اهل بیت(ع) در ایران و تجدید پیمان با ولایت و رهبری است و امید است نهایت بهره برداری از این ایام را داشته باشیم.

,

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با تاکید بر این که پرچمداری ترویج فرهنگ رضوی توفیقی است که قسمت هر کسی نمی‌شود، اظهار کرد: خدمت به  ساحت مقدس فرهنگ و معارف رضوی رسالت سنگینی است که  خداوند بر دوش دست‌اندرکاران جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) گذاشته است.

,

وی حسن ختام سخنانش را با حدیثی از امام رضا(ع) مزین و خاطر نشان کرد: امام رضا(ع) در حدیثی به عبدالعظیم حسنی فرمودند: «ای عبدالعظیم! سلام گرم مرا به دوستدارانم برسان و به آنان بگو: در دلهای خویش برای شیطان راهی نگشایند و آنان را به راستگویی در گفتار و ادای امانت و سکوت پرمعنا و ترک درگیری فراخوان و به صله رحم و رفت و آمد با یکدیگر و رابطه گرم و دوستانه با هم دعوت کن، چرا که این کار باعث تقرب به خدا و من و دیگر اولیاء اوست».

,

امام جمعه تفرش:

, امام جمعه تفرش:,

معارف اهل بیت(ع)، فرهنگ ایثار و محرومیت زدایی است

, معارف اهل بیت(ع)، فرهنگ ایثار و محرومیت زدایی است, معارف اهل بیت(ع)، فرهنگ ایثار و محرومیت زدایی است, معارف اهل بیت(ع)، فرهنگ ایثار و محرومیت زدایی است,

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام محمد مومنی امام جمعه تفرش ضمن بیان خیرمقدم گفت: با برگزاری مراسم های فرهنگی می توان فرهنگ اهل بیت(ع) را در سطح جامعه ترویج کرد.

,

, ,

مومنی اضافه کرد: معارف اهل بیت(ع)، فرهنگ ایثار و محرومیت زدایی است که چنانچه این فرهنگ اصیل در جامعه پیاده شود بسیاری از مشکلات جامعه برطرف می شود.

, معارف اهل بیت(ع)، فرهنگ ایثار و محرومیت زدایی است که چنانچه این فرهنگ اصیل در جامعه پیاده شود بسیاری از مشکلات جامعه برطرف می شود.,

وی ادامه داد: کارهای نیکو و خیر باید یکجا انجام شود و ممکن است ثواب بسیاری از کارهای خیر در آخرت نصیب انسان شود. در برابر انجام کار درست همواره شیاطین و دشمنان مانع تراشی می کنند ولی انسان مامور به انجام وظیفه است.

, وی ادامه داد: کارهای نیکو و خیر باید یکجا انجام شود و ممکن است ثواب بسیاری از کارهای خیر در آخرت نصیب انسان شود. در برابر انجام کار درست همواره شیاطین و دشمنان مانع تراشی می کنند ولی انسان مامور به انجام وظیفه است.,

 امام جمعه تفرش خاطر نشان کرد: جنگ عصر حاضر، جنگ فرهنگی و اقتصادی است و دشمنان در حال جولان دادن هستند تا افراد متدین را از ادامه راه درست دلسرد کنند. پس باید در برابر این هجمه ها مقاومت کرد.

,  امام جمعه تفرش خاطر نشان کرد: جنگ عصر حاضر، جنگ فرهنگی و اقتصادی است و دشمنان در حال جولان دادن هستند تا افراد متدین را از ادامه راه درست دلسرد کنند. پس باید در برابر این هجمه ها مقاومت کرد.,

رونمایی از دو کتاب آرمانشهر رضوی ۳ و دانش نامه امام رضا(ع) از دیگر برنامه های این مراسم بود.

, رونمایی از دو کتاب آرمانشهر رضوی ۳ و دانش نامه امام رضا(ع) از دیگر برنامه های این مراسم بود.,

۱۰۹ مقاله علمی از سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده که از این تعداد ۵ مقاله برتر از استان های مرکزی، تهران، لرستان، اصفهان و اردبیل امروز در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.

, ۱۰۹ مقاله علمی از سراسر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده که از این تعداد ۵ مقاله برتر از استان های مرکزی، تهران، لرستان، اصفهان و اردبیل امروز در این مراسم مورد تقدیر قرار گرفتند.,

در پایان این مراسم رضاکوچکی مسئول دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان خمین متن هیات داوران این جشنواره را قرائت کرد. 

, در پایان این مراسم رضاکوچکی مسئول دفتر نمایندگی کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان خمین متن هیات داوران این جشنواره را قرائت کرد., ,

, ,

, ,

  

,  ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه