اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

میرزایی:

30درصد افزایش تولید نخود در اسلام آباد غرب

30درصد افزایش تولید نخود در اسلام آباد غرب
مدیریت جهاد کشاورزی اسلام آباد غرب از خرید 70 هزارتن گندم تاکنون خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  مهندس اکبر میرزایی کلهر در گفت و گو  با خبر نگار اسلام آبادخبر اظهار داشت: تاکنون 70 هزارتن خرید تضمینی گندم در شهرستان اسلام آبادغرب به مرحله اجرا در آمده است.

 وی افزود: میزان برداشت پیش بینی شده برای محصول گندم شهرستان در سال زراعی جاری 59.700 تن بوده اما به حول و قوه الهی با تولید 84 هزار تن، مازاد بر پیش بینی های انجام شده بدست آمد و این در حالی است که هنوز 20 درصد برداشت باقی مانده است که با اضافه شدن آن رقم برداشت نیز افزایش خواهد یافت.

مدیر جهاد کشاورزی اسلام آباد غرب در خصوص برداشت محصول جو گفت : انتظار برداشت 35 هزارتن این محصول در سطح زیرکشت 20هزار هکتار را داشتیم که الحمدلله 42 هزار تن جو برداشت شد.

وی با یادآوری رشد 30 درصدی افزایش تولید نخود نسبت به سال گذشته ، اظهار کرد : 11 هزار تن تولید نخود در سطح 17 هزار هکتار نیز داشته ایم که رقم خوبی است.

مهندس میرزایی کلهر گفت: برداشت محصولات سیب زمینی و هندوانه از هفته گذشته آغاز شده  و وضعیت مطلوبی دارند.

وی افزود: با توجه به اینکه نصف محصول سیب زمینی منطقه برداشت شده است ، پیش بینی کارشناسان جهاد کشاورزی را تولید 85 هزار تن متوسط تولید در 20 هزار هکتار  را ارزیابی کرد.

میرزائی خاطرنشان کرد: با همکاری فرمانداری پیگیر مصوبات سفر استاندار به شهرستان هستیم و علاوه بر آن پیگیری لازم را برای طرح های اشتغالزائی کشاورزی انجام داده ام ، اما هنوز جزئیات طرح هنوز ابلاغ نشده است.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, اسلام آبادخبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه