به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پلنا؛ میثم محمدی امروز در حاشیه اعزام بیش از ۲۰۰ نفر از مردم شهرها و روستاهای شهرستان فلاورجان به اردوی راهیان نور مناطق جنگی غرب کشور گفت: تعداد ۵ دستگاه اتوبوس از شهرستان امروز اعزام شدند که سه دستگاه آن از شهر فلاورجان و دو دستگاه دیگر از پیربکران هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پلنا,مسئول اردویی ناحیه مقاومت بسیج فلاورجان در خصوص این اعزام ها افزود: اعزام علاقمندان از اواخر تیر ماه آغاز شده است و تا شهریور ماه نیز ادامه خواهد داشت که در این زمان بیش از ۷۰۰ نفر از کسانی که ثبت نام کرده اند برای بازدید از مناطق جنگی غرب کشور اعزام می شوند.
,وی اضافه کرد: این نکته در این خصوص قابل ذکر است که راهیان نور یک دعوت عمومی شهدا از همه مردم است؛ در این اردوها برای عموم آزاد است و محدودیتی برای بسیجی و غیر بسیجی نداریم همه افراد می توانند به صورت خانوادگی و یا انفرادی به این اردوها بروند و در کنار فضای تفریحی مناطق غرب کشور از فضای معنوی آن نیز بهترین بهره برداری را بکنند.
,مسئول اردویی ناحیه مقاومت بسیج فلاورجان با اشاره به این مطلب که در این اردوها یادمان ده سردار شهید شهرستان که در جبهه های غرب به شهادت رسیدند برگزار می شود خاطر نشان کرد: در این اردو سعی کرده ایم هر یک از اتوبوس ها را در قالب یک کاروان بدانیم و هرکاروان را بنام یکی از شهدای شهرستان در مناطق عملیاتی غرب کشور مزین کرده ایم تا زائرین و علاقمندان در ابتدای کار با نام شهدای شهرستان فلاورجان در این مناطق آشنا شوند.
,وی مدت زمان هر اردو را چهار روز اعلام کرد و گفت: در طول این اردوها زائرین از مناطق جنگی در شهر های بوکان، سیلان، سقز، سردشت و بوالحسن بازدید می کنند و با رشادت های رزمندگان در این مناطق آشنا می شوند.
,
وی ضمن دعوت از همه اقشار مردم شهرستان به ویژه قشر نوجوان و جوان جهت اعزام به اردوی راهیان نور مناطق غرب کشور تصریح کرد: راهیان نور غرب کشور با توجه به زمان مناسبی که دارد و در تابستان انجام می شود؛ فرصت بسیار خوبی است که خانواده ها، نوجوانان و جوانان ما علاوه بر اینکه به یک سفر تفریحی بروند با برخی از رشادت های رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس در مناطق صعب العبور کردستان و کرمانشاه آشنا شوند و بدانند که برای حفظ این خاک ایثار و از خودگذشتگی هایی شده است و بهترین و اثر بخش ترین کار حضور خانوادگی در این اردوها است.
انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه