اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر آموزش و پرورش سپیدان مطرح کرد

نبود مرکز رفاهی فرهنگیان درنگین زاگرس

نبود مرکز رفاهی فرهنگیان درنگین زاگرس
مدیر آموزش و پرورش سپیدان: گفت: نبود مرکز رفاهی مناسب برای فرهنگیان ازمهمترین مشکلات این قشر در شهرستان سپیدان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون، سعید مهبودی مدیر آموزش و پرورش سپیدان در گفتگو با خبرنگار مارگون افزود: با توجه به اینکه شهرستان سپیدان با وجود داشتن مناطق تفریحی و گردشگری بسیار زیاد و پذیرا بودن از انبوه مسافران در تمامی فصول سال،هنوز دارای یک مرکز رفاهی نمی باشد. وبا توجه به پیگیری های بسیار ورایزنی ها با مدیرکل آموزش وپروش فارس وبا نگاهی که نسبت به ساخت فضاهای اینچنینی دارند در آینده ای نه چندان دور با تخصیص اعتبارات ویژه شاهد کلنگ زنی مرکز رفاهی و آموزشی جهت فرهنگیان سپیدانی در شهرستان وشاهد افتتاح آن در مدت زمانی کوتاه باشیم .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,

 مهبودی ادامه داد: البته تاکنون پیگیری هایی مکرری در جهت راه اندازی این مجموعه  از سوی مسئولان  استانی وشهرستانی به عمل آمده که با توجه به آماده نبودن زیر ساخت های لازم و استاندارد های کافی جهت دریافت این مجوز ، این امر تاکنون به نتیجه مطلوبی نرسیده است.

,

 وی افزود: باتوجه  به اینکه سپیدان به واسطه داشتن آثار تاریخی وطبیعی متعدد، یکی از شهرستان‌های شاخص در زمینه گردشگری وجذب توریسم با شهره ملی و جهانی است.نبود خانه فرهنگیان در سپیدان در کنار اختصاص نیافتن بودجه مستقیم و کمبود اعتبارباعث شده که این اداره  نتواند وظایف خود را به خوبی انجام دهد.

,

 مدیر آموزش و پرورش سپیدان می‌افزاید: احداث یک مرکز رفاهی و آموزشی مناسب و در شان فرهنگیان این منطقه ضروری است.  

,

وی اضافه کرد: نبود باشگاه فرهنگیان در شهرستان سپیدان قطب گردشگری کشور منجر به سکونت فرهنگیان در مکانهایی با کمترین امکانات زندگی شده که این امر شرایط را برای این قشر مشکل کرده است.

,

مهبودی افزود: با توجه به اینکه آقای خادم نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی خود از فرهنگیان با سابقه در استان می باشند تقاضا نمود با اختصاص بودجه ای برای ساخت باشگاه ویژه فرهنگیان قدمی اساسی در این راه بردارند.

,

 وی اظهار داشت: با توجه به سفرهای متعدد فرهنگیان وگردشگران به سپیدان در طول سال و نیاز به اسکان آنان، نبود مکانی مناسب برای این گونه موارد یکی از مشکلات این شهرستان بود که ساخت باشگاه رفاهی فرهنگیان در راستای رفع این مشکل صورت گرفت.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه