logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده مردم سمنان، سرخه و مهدیشهر در مجلس:

لزوم ایستادگی هوشمندانه "خبرنگاران" در برابر افراد بی تعقل و " غیرخبرنگار" / تصویب لایحه "شفاف سازی" در مجلس

لزوم ایستادگی هوشمندانه "خبرنگاران" در برابر افراد بی تعقل و " غیرخبرنگار" / تصویب لایحه "شفاف سازی" در مجلس
نماینده مردم سمنان، سرخه ومهدیشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: خبرنگاران باید هوشمندانه در برابر افراد بی تعقل و بی ایمان که فضای مجازی جولانگاه آنان شده است بایستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از خبرنگار قومس؛ احمد همتی نماینده مردم سمنان، سرخه و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی در مراسم سالانه خانه مطبوعات که در روز خبرنگاروبا حضور جمعی از مسئولین شهرستانی، استانی واعضای خانه مطبوعات در فرهنگسرای کومش سمنان برگزار شد، با بیان اینکه امروزه با رشد فضای مجازی افرادی غیر متعهد، بی ایمان، بی انصاف  و "غیر خبرنگار" در پی رسیدن به  برخی اهداف وتخریب نظام،  بطور ساماندهی شده مشغول فعالیت هستند، گفت: خبرنگاران، اصحاب قلم، روشنفکران، و کسانی که صاحب ایمان و تعقل هستند و به کشور و نظام اعتقاد دارند باید هوشمندانه  در مقابل این افراد که تعدادشان هم کم است، بایستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

نماینده مردم سمنان، سرخه و مهدیشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موانع زیاد موجود بر سر راه خبرنگاری در ایران افزود: خبرنگاری حرفه سختی است وخبرنگاران باید در حرفه خود هم اطلاع رسانی کنند و هم آگاهی بخشی.

,

قانون "شفاف سازی" به منظور تسهیل در کار خبرنگاران، تصویب می شود

,

همتی با اشاره به لزوم برگزاری دوره های تخصصی برای فعالیت حرفه ای خبرنگاران گفت: "شفاف سازی" در زمینه های مختلف جزو اولویتهای کشور است و به زودی لایحه مربوط به شفاف سازی برای تصویب به مجلس ارائه می شود.

,

وی افزود: با تصویب این لایحه که طبق آن اطلاعات محرمانه (مگر در موارد خیلی استثنایی) ، نباید وجود داشته باشد، عرصه ی کار خبرنگاری بازتر شده و خبرنگاران می توانند راحت تر به فعالیت های خود ادامه دهند.

,

مراسم تحلیف رئیس جمهور می توانست فرصتی به نفع کشور و نظام باشد

,

همتی با اشاره به مراسم تحلیف رئیس جمهور و شرکت بیش از 500 مهمان خارجی از بیش از 150 کشور جهان در این مراسم گفت: با پایان رفتن مراسم و ماندن بسیاری از افراد برای ادامه مذاکرات با ایران، این فرصت مناسبی بود که می شد از آن به نفع نظام بهره جست ولی اینگونه نشد.

,

وی با اشاره به  برخی فضا سازی ها در خصوص عکس گرفتن  نمایندگان با خانم" موگرینی " با  بیان اینکه  برخی مسائل مانند به دست گرفتن موبایل  در شان نمایندگان، نظام و کشور نیست، افزود: ماندن  خانم "موگرینی" به عنوان یک شخصیت سیاسی و نماینده مردم اروپا به  احترام نمایندگان در مجلس پس از پایان مراسم، بسیار پیام مثبتی داشت، ولی تهمتها و تفسیرهای بدی در این مورد صورت گرفت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه