logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

با بهره‌مندی از اصول مدیریتی؛

قاطعانه و جسورانه به زندگی نگاه کنیم

قاطعانه و جسورانه به زندگی نگاه کنیم
مدیریت خانواده یک اصل ضروری و عامل پیشرفت به شمار می آید اما متاسفانه در جامعه ما هنوز راه خود را نیافته است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، زندگی و دنیایی که از بدو تولد در آن زیسته‌ایم پر از پیچ و خم‌هایی است که آزمون‌های الهی نامیده می‌شود. در بعضی مواقع گذشتن از آن‌ها چندان آسان هم نیست. درست است که زمین خوردن آدمی را از پای در می آورد و تجربه تلخی را برای وی رقم می‌زند اما این تجربه تلخ بعد از مرور زمان اندکی تبدیل به یک تجربه شیرین  می‌گردد که در تمام عرصه‌های زندگی می‌تواند وی را هدایت کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج, زندگی و دنیایی که از بدو تولد در آن زیسته‌ایم پر از پیچ و خم‌هایی است که آزمون‌های الهی نامیده می‌شود. در بعضی مواقع گذشتن از آن‌ها چندان آسان هم نیست. درست است که زمین خوردن آدمی را از پای در می آورد و تجربه تلخی را برای وی رقم می‌زند اما این تجربه تلخ بعد از مرور زمان اندکی تبدیل به یک تجربه شیرین  می‌گردد که در تمام عرصه‌های زندگی می‌تواند وی را هدایت کند.,

مهم چگونه بر خاستن از این زمین خوردن است .به طور طبیعی روزی نیست که بدون مسئله و تلاش زندگی را سر کنیم ممکن است این مسائل هم در خانه و هم در محل کار روی دهد بهتر است به این نکات توجه کنیم که انسان در مشکلات قوی می‌گردد یا اگر در زندگی با مشکلاتی برخورد نکنیم هرگز قدر آرامش و راحتی را که داشتیم نمی‌فهمیم.

,

شاید در این حرف‌ها امر مبهمی وجود داشته باشد اما واقعیت این است که در تمام عرصه‌های زندگی باید مدیریت حاکم گردد. اگر قانون مدیریت را بر زندگی خود حاکم سازیم تمام مسائل را حاد نمی‌پنداریم و با آن‌ها برخورد منطقی‌تری می‌کنیم .اگر از زندگی خود انتظارات واقع بینانه‌تری داشته باشیم بهتر می‌توانیم با این مشلات برخورد کنیم.

,

گفته می شود که باید با زندگی خود مهربان بوده و رفتاری پویا و شایسته با آن داشته باشیم .اگر اجازه دهیم مدیریت در تمام عرصه‌های زندگی سایه افکند کیفیت زندگی ما به مراتب از آنچه هست بهتر خواهد شد. باید در زندگی خود هدف‌هایی را انتخاب کنیم و آگاهانه و با مدیریت خوب به سوی آنها حرکت کنیم.

,

اگربخواهیم تک تک سررشته امور زندگی خود را به دست گیریم  باید خشم، ناراحتی یا سردرگمی خود را شناسایی کنیم. باید وقت صرف کنیم و به آن برسیم. شاید چاره کار این است که با مشکل‌ها و موانع زیادی روبرو شوید ولی چالش با این مشکلات باعث می‌گردد آن را حل کنید. ممکن است مجبور شوید که با خود و یا دیگران برخورد کنید اما یقین داشته باشید که موفق خواهید شد.

,

مدیریت حد و مرزی برای تلاش انسان نمی‌شناسد و با کسب هر پیروزی و چشیدن طعم لذت بخش آن، نخستین چیزی که به ذهن شخص می‌رسد کسب پیروزی بعدی است و پیوسته در تکاپو و کاوش راه‌هایی است  که به رشد شخصیت مقتدر و توانای خود ادامه دهد.

,

اگر در زندگی قصد پیشرفت داریم باید مدیریت زندگی خود را از دست ندهیم. مدیریت مناسب تضمین کننده رشد ما در تمام جنبه‌های زندگی است و بدون مدیریت ممکن است برخی از جنبه‌های زندگی مورد توجه بیشتر قرار گیرد و برخی هم از زیر توجه باز ماند.

,

مدیریت و رهبری در زندگی افراد سهم سازنده و بسزایی دارد که با بهره برداری و بکارگیری ابزارآن قادر به درک مسائل و برقراری ارتباط با اطرافیان خواهیم بود .مدیریت نوعی نگرش قاطعانه و جسورانه نسبت به وقایع اطراف خود که امکانات لازم رابرای پیشبرد اهداف و بهبود کشور به همراه دارد .

,

ما می‌توانیم با مدیریت خود و زندگی گام‌هایی بهتر از دیروز هایی که پشت سر گذاشته ایم بر داریم و این تنها در زیر سایه لطف خداوند و عنایت وی امکان پذیر خواهد شد .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه