logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

با وجود دادن وعده‌های مالی هنگفت؛

بحران پرداخت نشدن دستمزد ملی‌پوشان جمهوری آذربایجان/ روند جذب ورزشکاران ایرانی متوقف می‌شود؟

بحران پرداخت نشدن دستمزد ملی‌پوشان جمهوری آذربایجان/ روند جذب ورزشکاران ایرانی متوقف می‌شود؟
جمهوری آذربایجان که سعی داشت ورزشکاران ایرانی را به تیم‌های ملی خود جذب کند، اخیراً با رسوایی‌های ناشی از اعتراض ملی‌پوشان خود به علت پرداخت نشدن دستمزدها مواجه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون، با وجود اینکه ورزشکاران ایرانی بخصوص در چند سال اخیر در رشته‌هایی مثل تکواندو با گرفتن تابعیت جمهوری آذربایجان برای این کشور مبارزه می‌کنند، خبرهایی که از این کشور به گوش می‌رسد حکایت از مشکل پرداخت نشدن دستمزد ورزشکاران دارد بطوری که یکی از بوکسورهای این کشور در اعتراض به این موضوع مقابل وزارت ورزش این کشور با ریختن بنزین روی خودش، تهدید به خودسوزی کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون, با وجود اینکه ورزشکاران ایرانی بخصوص در چند سال اخیر در رشته‌هایی مثل تکواندو با گرفتن تابعیت جمهوری آذربایجان برای این کشور مبارزه می‌کنند، خبرهایی که از این کشور به گوش می‌رسد حکایت از مشکل پرداخت نشدن دستمزد ورزشکاران دارد بطوری که یکی از بوکسورهای این کشور در اعتراض به این موضوع مقابل وزارت ورزش این کشور با ریختن بنزین روی خودش، تهدید به خودسوزی کرده است.,

«حریت» در خصوص اعتراض ورزشکاران این کشور نوشت: امین اسماعیل‌اف، یکی از بوکسورهای این کشور روز شنبه با ریختن بنزین به روی خود در مقابل وزارت ورزش و جوانان جمهوری آذربایجان تهدید به خودسوزی کرد.

,

این بوکسور، مقامات وزارت ورزش و جوانان جمهوری آذربایجان را متهم کرد که بیش از سه سال است که او را سر می‌دوانند و معطل نگه داشته‌اند.

,

همچنین پایگاه اینترنتی «ویرتوالاذ» جمهوری آذربایجان خبر داد: رامیل قلی اف، دونده تبعه جمهوری آذربایجان که در مسابقات ورزشی سبک وزن در لندن با پیمودن مسافت ۲۰۰ متر در ۲۰ ممیز نه صدم ثانیه، پیروزی شوک آوری را نصیب ترکیه کرد، تهدید شده است که در صورت بازگشت به جمهوری آذربایجان دستگیر و زندانی خواهد شد.

,

یک هفته قبل از این نیز شماری از کشتی‌گیران ملی‌پوش جمهوری آذربایجان که طغرل عسگراف، حاجی علی‌اف و رسول چونای‌اف از مدال‌آوران این کشور نیز در میان آنها بودند، با تجمع در مقابل فدراسیون کشتی جمهوری آذربایجان به وقفه طولانی‌مدت در پرداخت دستمزدهایشان اعتراض کردند.

,

همچنین یکی از دونده‌های اتیوپیایی جمهوری آذربایجان که پس از جذب به یکی از باشگاه‌های این جمهوری، نام خود را به «لیلی عبدالله اوا» تغییر داده، در گفتگو با روزنامه گاردین انگلیس گفت: در جمهوری آذربایجان مرا به عنوان برده ورزشی استفاده کردند و پولی را که به من وعده داده بودند، پرداخت نکردند.

,

این دونده اتیوپیایی جمهوری آذربایجان درباره حیله مربی‌اش برای استفاده داروی ویژه دوپینگ برای کسب مدال برای جمهوری آذربایجان گفت: «برغم اینکه در مسابقات ۲۰۱۱ استکهلم به شدت آسیب دیده بودم، دستور دادند که مسابقه را ادامه دهم و   وقتی در المپیک ۲۰۱۲ لندن، مربی‌ام قرص tribulus testosterone را  بر روی زبانم گذاشت، از او پرسیدم این قرص چه بود؟ مربی‌ام گفت به هنگام ترس به تو کمک خواهد کرد و قوی خواهی شد. بعدا رفتم درباره تاثیرات آن قرص تحقیق کردم و فهمیدم که یکی از عوارض آن دارو، ناباروری است. من برای رسیدن به زندگی بهتر در تلاش بودم و نمی‌خواستم که با مشکل بچه‌دار نشدن مواجه شوم. اما، آنها هیچ اعتنایی نمی‌کنند.»

,

روندی آشفته‌ای که در جمهوری آذربایجان شاهد آن هستیم نشانگر این است که وضعیت ورزش این کشور مثل گذشته نیست و بلحاظ مالی با مشکلات گسترده‌ای مواجه است، روندی که قطعاً با ادامه‌ی آن جذب ورزشکاران ایرانی و دیگر کشورها متوقف شده و امکان بازگشتن این ورزشکاران و پشیمان شدن از رقابت برای این کشور وجود خواهد داشت.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه