logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

معاون اجرایی شهرداری بوشهر:

راه اندازی چرخ و فلک عظیم بوشهر تا آخر سال جاری / کابین ها به سیستم گرمایشی و سرمایشی مجهز می شوند

راه اندازی چرخ و فلک عظیم بوشهر تا آخر سال جاری / کابین ها به سیستم گرمایشی و سرمایشی مجهز می شوند
معاون اجرایی شهرداری بوشهر گفت: به دلیل اینکه چرخ و فلک ساخت کشور خودمان است و تا حدودی از برنامه ریزی انجام شده عقب هستیم بعد از اتمام کابین ها، چرخ و فلک تا آخر سال جاری راه اندازی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ در مرداد ماه سال 94 غلامعلی میگلی نژاد، شهردار بوشهر با ارائه پیشنهادی به شورای شهر مبنی بر ساخت پارک بازی و بزرگترین چرخ و فلک کشور در بوشهر، ایجاد بزرگترین چرخ و فلک کشور در بوشهر محقق شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس؛ ,

طبق تعاملی که بین شهرداری و شورای شهر صورت گرفت در مهرماه سال گذشته شهردار بوشهر از راه‌ اندازی چرخ و فلک ۸۰ متری بوشهر خبر داد و گفت: در کشور این بزرگترین چرخ و فلک در نوع خود است و سازنده آن انحصاری است و ظرف مدت ۱۵ روز آینده مونتاژ و برپا خواهد شد اما با گذشت 10 ماه از وعده 15 روزه شهرداری، تنها شاهد بنا شدن پایه های این چرخ و فلک عظیم هستیم.
از آنجایی که بوشهر با کمبود امکانات رفاهی و شهربازی روبرو است و این مسئله یکی از دغدغه های مهم مردم بوشهر برای گذراندن اوقات فراغت خود به خصوص در فصل تابستان است از این رو برای تکمیل این چرخ و فلک که می تواند علی الحساب یکی از امکانات تفریحی آن ها محسوب شود روز شماری می کنند.

,
,

 

,


عبدالرسول رمضانی معاون اجرایی شهرداری بوشهر در گفتگو با خبرنگار سپاس اظهار کرد: پروسه ساخت چرخ و فلک در مرحله ساخت کابین ها است و نهایتا تا دو ماه آینده ساخت کابین ها به اتمام می رسد.

, ,
,

وی با اشاره به امکانات این چرخ و فلک افزود: کابین های چرخ و فلک به سیستم گرمایشی و سرمایشی مجهز می شوند و در نظر داریم در زیر و اطراف چرخ و فلک، فست فود و غذاهای آماده بنا شود.

,

رمضانی با بیان اینکه چرخ و فلک به عنوان یک اِلمان استفاده می شود بیان کرد: بعد از اتمام مراحل ساخت و راه اندازی چرخ و فلک، بازهای مهیج دیگری نیز در فضای اطراف چرخ و فلک ساخته می شود.
معاون اجرایی شهرداری گفت: به دلیل اینکه چرخ و فلک ساخت کشور خودمان است و تا حدودی از برنامه ریزی انجام شده عقب هستیم بعد از اتمام کابین ها، چرخ و فلک تا آخر سال جاری راه اندازی می شود.

,
,

بر اساس این گزارش، شهربازی به عنوان یکی از خواسته‌های دیرینه مردم بوشهر مطرح بوده است ولی متاسفانه یک شهربازی در شان مردم بوشهر تاکنون راه‌اندازی نشده است و امکانات تفریحی بوشهر به چند پارک بادی در کنار ساحل محدود می‌شود.

,

حال پس از سال های متمادی که بوشهر در کمبود امکانات رفاهی به سر می برد اینک با ساخت بزرگترین چرخ و فلک شاید بتوان اندکی از خواسته مردم بوشهر را تحقق بخشید و آن ها هم مانند مردم شهرهای بزرگ کشور که دارای شهربازی های پیشرفته ای هستند از بازی های مهیج لذت ببرند.

,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه