logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

رئیس اداره چای سیاهکل:

۷۰ درصد از مطالبات چایکاران سیاهکل پرداخت شد

۷۰ درصد از مطالبات چایکاران سیاهکل پرداخت شد
حسینی گفت: نزدیک به 70 درصد مطالبات چایکاران این شهرستان به حساب آنها واریز شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مقصود حسینی در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل با اعلام این خبر که نزدیک به ۷۰ درصد مطالبات چایکاران این شهرستان به حساب آنها واریز شده است، اظهار داشت: ارزش برگ سبزچای خریداری شده از کشاورزان از ابتدای فصل برداشت چای تاکنون بیش از ۵۰ میلیارد ریال است که از این میزان ۳۲میلیارد و ۲۵۰میلیون ریال به آنان پرداخت شده است.
وی خاطرنشان کرد: حدود دو هزار و ۶۰۰ تن برگ سبز چای از ابتدای فصل بهره برداری تاکنون تحویل کارخانه های چای شهرستان شده که از این مقدار حدود ۶۰۰ تن چای خشک تولید شده است.
رئیس اداره چای سیاهکل گفت: حدود سه هزار و ۲۰۰ چایکار در شهرستان سیاهکل، یک هزار و ۶۰۰هکتار اراضی باغ چای دارند که هر ساله از آن چای برداشت می کنند.
به گفته حسینی؛ در سال ۹۵ از شش کارخانه فعال در شهرستان سیاهکل حدود یک هزار و ۷۰۰ تن چای خشک تولید و برای مصرف توسط کارخانه داران در سراسر ایران توزیع و فروخته شد.
وی افزود: به دلیل کاهش برگ سبز چای در این فصل از شش کارخانه موجود در شهرستان سیاهکل فقط چهار کارخانه باز و آماده تحویل برگ سبز چای هستند.
این مسئول ابراز کرد: باغ هایی که براثر خشکی و گرمی هوا سوخته باشند، خسارت این باغ ها از سوی بیمه پرداخت خواهد شد و در مورد باغ های که بیمه نیستند، استانداری تصمیم می گیرد که از حوادث غیر مترقبه چیزی به آنان تعلق بگیرد.
حسینی افزود: سال گذشته در شهرستان سیاهکل حدود ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات بدون سود به چایکاران پرداخت شد که این مبلغ در سال ۹۶ از پول برگ سبز چای آنان کسر می شود.
به گزارش درسیاهکل، در استان های گیلان و مازندران ۲۵ تا ۲۸ هزار هکتار باغ چای وجود دارد که ۹۰ درصد این باغ ها در استان گیلان واقع است.
حدود ۵۵هزار خانوار در استان گیلان به امر تولید چای اشتغال دارند.
سال گذشته ۱۳۹ هزار و ۲۲۸ تن برگ سبز چای با ۲۹ درصد درجه یک از باغ های شمال کشور برداشت شد که از این میزان ۳۱ هزار تن چای خشک بدست آمد.
برداشت برگ سبز چای، به طور معمول در سه مرحله بهاره، تابستانه و پاییزه انجام می شود و مراحل آن از اردیبهشت ماه آغاز و تا مهرماه ادامه می یابد. کیفی ترین برگ سبز چای مربوط به چین بهاره است و این چای بیشترین طرفدار را در میان مصرف کنندگان دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه