اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سعید قاسمی: جنگ ما مرز و بوم نمی شناسد

سعید قاسمی: جنگ ما مرز و بوم نمی شناسد
فرمانده دوران دفاع‌مقدس با بیان اینکه فرزندان انقلاب هیچ‌گاه از استکبار نترسیدند،‌ گفت: باید فرهنگ شهید حججی‌ها را صادر کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تسنیم، سعید قاسمی در مراسم گرامیداشت شهیدحججی در محل مصلی امام خمینی(ره) گناباد اظهار داشت: شهید حججی شهادت را از خداوند خواست و برای رسیدن به آن تلاش‌ها کرد و حتی امام‌رضا(ع) را واسطه قرار داد تا به شهادت برسد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

فرمانده دوران دفاع مقدس افزود: محفل بزرگداشت برای ترویج این فرهنگ است نه برای بزرگداشت یک شخص ما باید فرهنگ شهید حججی‌ها را صادر کنیم. نگاه تاثیرگذار شهید حججی برگرفته از یک آموزش و مکتب رهبری است و فرزندان انقلاب هیچ‌گاه از استکبار نترسیدند.

قاسمی ابراز کرد: خون شهیدانی مانند شهید حججی است که توانسته این انقلاب را نگه دارد و اگر بخواهیم مسیر حججی را برویم باید خیلی چیزها را رعایت کنیم که بسیار سخت است. شهید حججی‌ها که با گذشت از همه چیز با دشمن می‌جنگند بزرگ شده مدرسه روح الله هستند.

فرمانده دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: ما نخواهیم گذاشت فرهنگ غربی در این کشور رواج پیدا کند و دادن فرمان آتش به اختیار برای این مواقع است. جنگ ما جنگ عقیده است و مرز و بوم نمی شناسد و ملت ایران این راه را تا پیروزی ادامه خواهد داد. تا زمانی که شرک وجود دارد به فرموده امام خمینی(ره) مبارزه است و تا مبارزه هست ما هستیم.
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه