فرمانده نیروی انتظامی پاکدشت:
آرامش و امنیت مردم مهمترین هدف نیروی انتظامی
عوامل نیروی انتظامی شهرستان پاکدشت جهت ارتباط بیشتر با مردم و شنیدن مشکلات آنها در مسجد امام رضا علیه السلام حاضر شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ارم خبر سرهنگ قباد خنجری، فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت به همراه جانشین فرماندهی و هیئت همراه ضمن حضور در مسجد امام رضا این شهرستان اقدام به ارایه آموزش های لازم در خصوص آسیب های اجتماعی و هشدارهای انتظامی به شهروندان نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارم خبر,رئیس پلیس پاکدشت در جمع نمازگزاران پاکدشتی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت مظلومانه امام محمد تقی(ع) ، آرامش و امنیت مردم را از مهمترین اهداف نیروی انتظامی معرفی کرد و اظهار داشت : نیروی انتظامی با تمام توان خودبرای رسیدن به این هدف والا به صورت شبانه روزی و باتقدیم شهدای زیادی ،خالصانه تلاش می کند.
,این مقام مسئول بر نقش مساجد در ارتقاء امنیت محلات و حل مشکلات شهروندان تاکید و خاطرنشان کرد: مسجد می تواند مرکزی برای حل معضلات و آسیب های موجود در محلات باشد.
,فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت ضمن ارایه آموزش های لازم در خصوص آسیب های اجتماعی و هشداری انتظامی خاطر نشان کرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی طی سال های گذشته به کمک رسانه-هایی چون شبکه های ماهواره ای، اینترنت و… سعی بر تخریب و بی ارزش کردن باورها، اعتقادات، در میان جوانان ایرانی دارند ولی مساجد می تواند با توجه اخلاقیات و اعتقادات مذهبی در مقابل تهاجم فرهنگی و جنگ نرم با اشاعه فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی مقابله کند.
,جانشین فرماندهی شهرستان پاکدشت نیز خود و پرسنل مربوطه را به عنوان سرباز ولایت یاد کرد وبیان داشت قویترین بازو برای کمک نیروی انتظامی شهروندان هستند و میبایست در ساختنی محیطی امن برای شهرستان یاری رسان پلیس باشد.
,گفتنی است،سرهنگ قباد خنجری در پایان این سخنرانی به استماع سوالات و ابهامات شهروندان پرداخته و راهنمایی های لازم را به آنها ارائه نمود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه